Marokkansk kvinne
Dette bildet vant en fotokonkurranse i National Geographic og har av den grunn vært publisert i bladet!
Utstyr
  • Canon EOS 400D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger116
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_336976} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Johan S.

Komposisjon og teknikk er fin, men det er ikke noe som sier "pang" for meg. Går det an å gjøre mer ut av motivet i PS kanskje?

mvh
Johan

ps
Nå aner ikke jeg hva teksten i toppen av bildet betyr så det kan jo være at jeg misforstår alt...
ds
Kristoffer L.

Har vært i Marokko selv, og vet hvor ekstremt vanskelig det kan være å fotografere mennesker der. Å bedrive gatefotografi i vestlig forstand er praktisk talt en umulighet i Marokko, og kan i verste fall føre til at en havner i alvorlig trøbbel.

All ære til deg for at dette bildet har vunnet en konkurranse i National Geographic, og har vært publisert der! Slik heder er ikke enhver forunt. :-)

På grunn av vanskelighetene med å fotografere mennesker i Marokko, blir det vanskelig å vurdere slike bilder opp mot den vestlige gatefotografi-tradisjonen. Heller ikke for meg sier bildet helt "pang". Kanskje kommer det av at bildet er relativt stillestående, handlingsmessig sett.

Når det er sagt, liker jeg likevel bildet godt. Ikke minst på grunn av komposisjonen. Jeg har stor sans for måten du har rammet inn gatemotivet på, ved hjelp av portalen.

Bildet forteller også mye om Marokko — ikke minst om den enestående utsmykningskulturen som en kan se rikholdige og imponerende eksempler på, nær sagt hvor en enn snur seg...

— Kristoffer

Kjersti N.

Tusen takk for tilbakemeldinger :)

Det går helt sikkert an å gjøre bildet enda bedre i PS, men jeg for min del liker best originale bilder.
Ja, det er mange land der folk ikke liker å bli fotografert. Det er helt sikkert! Jeg må jo innrømme at jeg ventet med å ta bildet til dama snudde seg vekk..
Og jeg havnet faktisk i trøbbel helt uprovosert flere ganger mens jeg var der, men det var ikke på grunn av fotografering..

Kjersti
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu