Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger274
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_337229} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .
Stig Børre.
Trodde først det var i s/hv.. Men etter å ha oppdaget en farveflekk på en stein litt ut i vannet ser jeg at det er i farver.
Jeg blir ikke så veldig begeistret for det jeg ser. For det jeg vil se ligger for langt ifra. Det er med i bilde, men forteller lite; denne flotte gamle bygningen (tror jeg har sett deler av den før).
Men du har fått til en fin balanse i bilde, med strandlinja som førende element. Jeg som sagt aner farver, tror du har trukket ut endel farver, men det funker greit slik.
Føler jeg kan se for meg bedre opptakssteder, og bilde er ikke det helt store fra din side.

mvh arild
Geir F.
Et relativt standard bilde til deg å være. Synes dette ville gjort seg bedre i en ren sort/hvitt utgave.. Komposisjonsmessig "henger" bildet ditt litt for mye til høyre, savner noe bedre balanse.
Thorbjørn R.
Jeg er tildels enig med Arild i at fiskebruket, som man umiddelbart ønsker å studere nærmere, ligger litt langt unna. Samtidig danner fjæra og rekka med tangklaser to fine, parallelle linjer innover i bildet, mot blikkfanget - fiskebruket. Og disse linjene ville man jo mistet ved en tettere beskjæring eller et at annet kamerastandpunkt. Jo, det funker vel egentlig bra. Jeg tror jeg ville kuttet bort litt himmel.

Mvh Thorbjørn
Øyvind A.
Greit komponert, men likevel ganske blodfattig til deg å være. Jeg savner et eller annet som kunne knytte det til ditt bildespråk.
mvh Ø.
Stig Børre E.
Takker for konstruktive tilbakemeldinger. Er fornøyd med komposisjon og toner - ser detat det kanskje blir noget intetsigende, i alle fall i dette lille formatet. Den falleferdige bygningen er egentlig ganske severdig, men det kommer ikke fram her.

StigB
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu