Naga sadhu
Ram-temple ved Pashipati Nath, Katmandu.
Tatt under dårligere lysforhold med så lav lukkertid jeg turte.Justert eksponering av raw-fila i photoshop.Ganske kornete.Tips og triks i ludo mottas med takk...
Bildet inngår i albumet Nepal -
Utstyr
  • Nikon D200
  • Tamron 17-50mm
  • Blender-
  • Lukker1/80s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_338004} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Audun W.
Det var litt av en type.
Enig med deg i de tekniske betraktningene - det var ganske kornete, og det skjemmer helhetsintrykket en del. Men bildet er skarpt. Mulig du kunne fått vekk noe av kornstrukturen ved å bruke filterfunksjonen "noise" Jeg er ikke så god på det i photoshop, men adobe lightroom tror jeg kunne fått vekk endel av koretheten. En annen mulighet hadde kanskje vært å overdrive den litt, spille på den som en effekt. Kanskje øke kontrasten endel, og latt kornetheten blitt en effekt.
Når det er sagt så virker det som om du har god kontakt med "modellen", til tross for at dere sikker hadde en smule språklige utfordringer. Uttrykket i ansiktet hans sier liksom "ta bilde du, det er greit - jeg kan sitte her på utstilling jeg" samtidig som han er tydelig stolt over den han er.
Et fint bilde.
mvh Audun
Helge R.
spennede bilde som formidler fremmed kultur, bra
:)Gorm
Thomas R.
Jeg synes ikke kornene gjør noe. Stemningen i bildet og lyset synes jeg spiller på lag og skaper en god opplevelse, det ser ekte ut. Flott reisebilde.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu