Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger559
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_338151} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Tommy L.
Wow. Sketchy! Hadde jeg satt hjemme og sett det her dukke opp på Macen en kveld hadde jeg blitt livredd =P
Avsluttet .
Jeg hadde nok ikke blitt livredd......men jeg syns det er et ganske spennende bilde.Allikevel er det et eller annet som mangler,først tenkte jeg at det skulle hatt mere kontrast,men der var jeg ikke enig med meg selv,nei for jeg ville helst at det skulle vært enda mer spøkelsesaktig,nå virker det for grått for meg.Men som sagt,jeg syns det er spennende og det er kreativt og godt tenkt.
Tone
Aina s.
Jeg synes kanskje den svarte skikkelsen blir for tydelig. Jeg tror jeg ville likt det bedre dersom denne også var litt mer abstrakt. Men likevel, et godt bilde med stemning.
Mvh Aina
Helge R.
skikkelig sort engle bilde, jeg ser en som kaver for å holde hodet over vann, sikkert en scene fra syndefloden.Dette liker jeg!!
:)Gorm
Ronny A.
Hei Tove.
En flott idé, hvor jeg tenker på en engel som henger over en person som holder på og drukner:-) Synes likevel at bildet gir et preg av for mye bluring/støyfjerning.
mvh Ronny
Lars B.
En sort engel - et dårlig varsel for personen i vannet? Jeg liker uttrykket i bildet og hvordan det er bygget opp - vil imidlertid som Aina at engelen ikke skulle vært så framtredende. Dette for å få fram den uvisse følelsen av bare å ane at det kan være noen der oppe....

Hilsen Lars
Kjetil K.
Fantasi med tanker om det maritime med innslag fra åndeverden.. Dystert og melankolse stemninger. Og det er noe jeg liker :) Mulig "ånden" skulle ha vært litt dempet, men er usikker.. Abstrakt er abstrakt! :)

-Kjetil-
Hans-Jørgen H.
Du gedigne makrokosmos Tove!
Tolker det dithen at du har vært med hu Liv noen runder rundt tellus og observert elements vi vanlige pc slitere ikke er i nærheten av.
Dette er sterk kost uten snev av antioksidanter Tove.
A black angel....
Enig med Ronny angående personen som ser ut til å drukne.
Ellers synes jeg det ble noe for grumsete og flekkete, men din opplevelse skal jeg ikke bedømme fordi jeg nettopp kom fra jobb.

Håper natten gir det fredlige drømmer med begge beina i senga!
Tyrin
Øyvind A.
Det er noe merkelig med strukturen i bildet. det kan se ut som en alt for hardhendt støybehandling eller eventuelt et eller annet filter. Uansett synes jeg det gir et lite tiltalende inntrykk.

Når det gjeldet det øvrige, så mener jeg "spøkelset" blir for overtydelig. Dermed blir det ikke utfordrende nok for betrakteren.
Avsluttet .
Hei Tove
Nå beveger du deg inn i spøkelsesverdenen. Og et spøkelse på flyvende teppe.

Ja, jeg så på dette igår, og tenkte, du store alpakka, dette var rett og slett rått. Rått med ti teer:)

Jepp, jeg før en følelse om at bilde har vært innom Neat Image.
Men det eller noe annet gjør ikke bilde mindre severdig.

Så, var det nok ros? Tror ikke jeg skal si så mye mer en at jeg digger det.

mvh arild
Tove H.
Tusen takk for alle tilbakemeldingene, Tommy, Tone, Aina, Gorm, Ronny, Lars, Kjetil, Hans-Jørgen, Øyvind og Arild!! Glad for at mange likte det! Har ikke brukt filter eller Neat Image (har ikke NI). Det som ser ut som bluring er ment å være litt diffust,skoddeaktig... Synd hvis det oppfattes som grumsete og flekkete...da er det ikke bra nok. At den sorte figuren er for tydelig, overrasker meg... Har prøvd å lage en annen versjon - ikke fornøyd ennå. Jeg har tenkt at det er en som trenger hjelp i bølgene, men tolkning er opp til den enkelte.
Igjen takk for alle meninger! Og at det er rått med ti teer - ja, det er jo moro å høre.
Hilsen Tove
Avsluttet .
Kreativt så absolutt Tove.
Ting er nevnt, men liker det.

Har jo ikke glemt denne da,

:http://www.foto.no/cgi-bin/bildekritikk/vis_bilde.cgi?id=...erid=60383
Tove

Mvh. Eivind 8~))
John H.
Hei Tove
Jeg velger å holde tolkningene for meg selv. Dette bilder gir masse rom for fantasier og assosiasjoner. Selv om du har valgt å legge det under abstrakt, blir bildet for meg konkret. Jeg ser noe og det jeg ser er konkret. Det grenser mer mot manipulasjon. Du skriver lite om tekniske fakta noe jeg savner hos mange. Bildet appelerer sterkt og er fasinerende. Gråtonene er litt lite nyansert men det kler bildet. Om jeg liker det? Jøss, veldig.
John
Fred S.
Ikke like begeistret.... Figuren har jeg sett før; den er forsåvidt ganske spennende, og i hendene på en god "manipulatør" kan det sikkert bli noe spennende ut av dette. Både hav og skjær blir imidlertid for grøtete for meg, og som allerede antydet,. hele bildet bærer preg av et smule mislykket PS-strev. Ingen tvil om det er mye vilje i dette bildet fra din side, men i mine øyne kommer du ikke i mål.

....derimot har du et adskillig mer interessant bilde på galleriet. Tror jeg flytter meg dit...

vh fred
Svend Wiig L.
Hei Tove!

Har sett på bildet ditt en rekke ganger!!

Bildet er spørrende, drømmende og med en viss porsjon med ønske om...!?

Du har mange bilder som treffer godt!!

Mvh Svend
Gøril S.
Tøft, mystisk, spennende bilde!

Mvh Gøril
Tove H.
Hei og takk for kommentarene!
Eivind: Det var kanskje bedre dengang. Men du likte jo dette også.
John: Det er vel i alle grenseland dette.. Glad for så positiv respons!
Fred: Ok, glad for at jeg hadde noe annet å tilby også da...
Svend: Hyggelig å høre at dette og andre treffer godt!
Gøril: Gleder meg å høre!
Hilsen Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu