Valgfri tittel
Sånn kan det gå når du sitter hjemme med lungebetennelse og roter i arkivskuffene...
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetManet, Stein og Danserinne.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger258
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_33887} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Ragnar W.

Hei Tom. Når man har lungebetennelse bør man holde seg i ro. Veeeldig i ro. Har sett folk som ikke har tatt det alvorlig og det gikk ikke bra. Men det har du sikker hørt mange som har sagt allerede! God bedring! ;-)

Bildet har mange fine farger og former som pirrer nysjerrigheten, men jeg tror det hadde tjent på å forbli helt abstrakt, dvs uten personen nede i hjørnet.
Frank W. G.

Malankolsk og kraftfullt dette her. Joda, lungebetenneles kan føre til så mangt. Likte bildet ditt veldig godt. For meg kan det se ut som det er en kvinne som er i ferd med å bli tatt av et eller annet. Hva det er kan en jo bare fabulere om, men det kan være alt fra psykiske problemer til andre mer eller mindre ufarlige ting.
Bra var det i alle fall.

Frank
Morten M.

Saftig og flott. Morten M
Tom B.

Takk Frank og hei Morten:
Morten - du skal være klar over at du nå er i ferd med å koste meg 50-60.000 kroner ! Etter den videosnutten du sendte meg MÅ jeg bare skaffe meg en fabrikk som kan lage sånt. Dagdrømmer om samarbeide med lokale musikere. Feber'n hjelper jo, men jeg får håpe det ikke går over når jeg blir ''bra'' igjen...
TomB.
Tom B.

Sorry Ragnar, mente ikke å overse kommentaren din (jeg er bare så opptatt av denne Final Cut greia som MM sendte meg). Jeg er enig at dama ser litt ''out of place ut''. Enten gir jeg bengen i hele bildet (sannsynlig), eller så må hun eller noe annet fases inn der nede. Uten blir det bare et fint fargemønster uten fokuspunkt - det blir ikke bra..
TomB.
leif b.

Uansett om dama er ''out of place out'' så har du her et matriale til og jobbe videre med og også utvikle.Du må tenke at, de bildene du lager i dag. Er skisser til bildene du lager i morgen.
Jeg likte bildet.......mvh...leif
Elisabeth W.

Dama i hjørnet bryter veldig med resten, men jeg ser poenget ditt med at det trengs noe der - kanskje henne i en litt annen utgave, gjerne det egentlig. Lungebetennelse høres alt annet enn hyggelig ut - god bedring!

-- Elisabeth
Janne Cesilie J.

Sier meg enig i kommentaren til EW her!
Dette bilde har masse masse potensiale til å bli enda bedre enn det det er nå!
Fargerikt og flott uansett,
og god bedring med lungene;0)
Mvh JCJ
Ishi K.

god bedring.

utrolig kraftfullt bilde! minner om demoniske bilder fra middelalderen...

tittelforslag... ''pms''... ;)

mvh K.
Avsluttet .

Skikkelig abstrakt, her er det mye å se og tolke.
John G.

Enig med de som ikke synes dama passer, eller matcher, helt inni bildet. Hun bryter for mye med uttrykket ellers i bildet.
Ellers litt for abstrakt for meg. Kan egentlig godt være mye abstraksjon i et motiv, men det hjelper med et element av noe konkret. OG da kunne dama vært redningen, men altså ikke i denne utformingen...
John :-)

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu