myrsniper i kveldslys
dette er et bilde jeg tok i går kveld
rett før sola gikk ned.
synes det ble et ok
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_339018} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Per T.

God kveld Anders. Dette var et kjempeflott bilde! Flott fokus, godt lys og en interessant komp. Liker godt speilbildet av fuglen i vannet (speilbildet er jo også veldig skarpt og fint). Synes steinen til venstre er litt forstyrrende, og tror det hadde gjort deg å kutte bildet noe på den siden. Du har likevel endel å gå på slik at du fremdeles kan ha noe luft foran fuglen på venste side. Men det er ellers bra at fuglen er i sitt naturlige miljø med steiner og skjell. Må ellers si at bildet har flotte fargetoner. Det er både det blålige som passer godt ved sjøbilder samtidig som det er noe høstaktig over de gule og grønne partiene. Hjempeflott! Mvh Per
Arnold H.

Hei Anders

Det her likar eg godt, Flott lys, og eg likar godt at dybdeskarpheita er såpass kort som den er.

Om eg kunne få foreslå noko endringar, kunne eg tenkt å kutta bildet i venstre kant, mellom steinen og vannkanten, slik at steinen vart borte. Kanksje kunne også dei gule flekkane i bakgrunnen vore dempa litt?

mvh
Arnold
Simon Iden B.

Syntes dette ble ganske fint bilde. God skarphet og fint kveldslys. Kanskje litt urolig bakgrunn(?)De to blåskjell forstyrrer også en tanke, syntes jeg. Ellers bra, Stå på!
Vegard L.

Et flott og severdig bilde. Fine farge toner. Skjellet fremfor fuglen forstyrrer litt. Ellers flotte fargetoner i bildet.
Vegard
Avsluttet .

God kveld Anders

Flott bilde av Myrsnipa.Skarpheten i fuglen er god, farger sitter der det skall.Flotte detaljer både i fjør drakt og nebb.Liker lukker blenner du har brukt for og ramme inn fuglen med det uskarpe.

Godt jobbet.

MVH
TGM
anders s.

takk for rask respons på bildet mitt

tommy-jeg har brukt blender 5 og iso 100
lukkerhastigheten ble på 1/200s
mvh anders
Aina s.

God kveld Anders. Jeg har funnet ut at etter produksjonen av fuglebilder å dømme, er du ute og farter i skog og mark hver dag ?
Enig i tips til forbedringer her. Du kan godt kutte på venstre side, og evt noe i toppen dersom du ønsker å tilpasse formatet. Ang den gule flekken, vet ikke. Ellers flotte fargetoner og nydelig lys.
Mvh Aina
Ole Bernt G.

Jo dette var bra, her var lyset meget bra, Gratulerer!
Geir N.

Teknisk bra og et nydelig lys, severdig dette:)
mvh
Geir
Inger-Lise S.

Et godt bilde med vakkert lys og fine fargetoner. Jeg liker den gule flekken. Hva angår kutting, ville jeg unngått midtstilling, selv om ve. side av bildet ikke tilfører så mye.Men mulig kutting både til venstre og oppe vil framheve motivet, uten at du mister "nyttig" informasjon.Jeg syns speilingen av fuglen gjør mye for bildet.

Inger-Lise
Leif Egil H.

Hei Anders

Dette her var et veldig flott bilde.
Nydelig skarphet på fuglen. Fin difushet i resten av bildet. Flott miljø, nydelig speiling.
Er enig med Per om at steinen i front stjeler noe oppmerksomhet.
Veldig bra fangst.

Leif Egil
Marcus V.

Greit dette. OK teknisk og flott lys. Noe rotete miljø og noe midtstilt komposisjon i forhold til fuglen i fokus. Helst skulle jeg sett at du kom litt nærmere også, fuglen blir litt liten her, selv om det er bra med miljøbilder også.

Hvilket objektiv har du brukt? Ikke si du har en 600/4L IS også, Anders!?
anders s.

takk for hyggelige tilbakemeldinger på bildet mitt
koslig at det falt i smak.

mvh anders
Avsluttet .

Herlig bilde med nydelige farger og fin speiling
Anders.
Godt lys og god fokus på fuglen.
Anbefales!
Brah jobba med hilsen fra Eivind 8~))


jarl kjetil j.

Her sitter skarphet, fargetoner og lys meget bra.Eneste som forstyrrer litt er skjellet? foran fuglen og midtstilling er nevnt. Men totalt sett et meget bra bilde.
Frode F.

Anders,

flotte fuglebilder du legger ut for tiden, du er produktiv.

Liker godt lyset her, og fargekombinasjonene. Det ser også ut som om fuglen går der i egne tanker, nesten litt triste tanker etter blikket å dømme :) Veldig god skarphet og flott med speiling, syne med det skjellet som ligger i front.

Litt rotete bakgrunn men det kunne ikke du gjøre noe med :)

FF
Tone A.

Hei Anders
Dette vakre fuglebildet har eg sett på fleire gonger pga det varme lyset, posituren på myrsnipa, speglingane og den malerikiske bakgrunnen med sine bølga linjer.
Skarpe detaljar på myrsnipakor fjærlaget kjem godt fram i det varme lyset.
Steinen i venstresida er nevnt, men elles godt komponert med ei 3 deling av bildet som gir litt dybde.
Eit vakkert myrsnipebilde med et varmt lys og fine kontrastar med dei meir kjølige blåtonefelta.
:) Tone
Bjørn-Atle A.

Flott bilde av myrsnipen. Nydelig kveldslys. God skarphet på hovedmotivet Kjekt du la inn dette bildet slik at jeg fikk sett forskjellen på tundrasnipen jeg la inn i går, og denne myrsnipen i høstdrakt (lærer stadig noe nytt).
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu