Wenche og hest
Utstyr
  • Pentax ME-Super
  • -
  • Brennvidde50mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBrudepar
  • Lastet opp
  • Visninger205
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_3395} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Fotograf Morten H.

Skjønner ikke hva alt det hvite er for noe? Er det en fluffy kjole kanskje? Og skulle dette liksom være morsomt? Ikke etter min smak! Men bildet har fint lys, og noen fine gråtoner (med unntak av alt det hvite)
Lars-Anders M.

Ja du morten. Kjolen er nok blitt litt for hvit. Om bildet er morsot får du selv bedømme. Smak etter behag. Men takk for kommentaren.
Svend Y.

Morsomt og spennende bilde, kunne nok med fordel beskjæres hardere da kjolen dominerer alt for mye samtidig som den virker veldig utbrent. Savner også mer snert i kontrasten ''mulig det er skjermen min'' makssvertingen i skyggene i bakgrunnen blir for dårlig i forhold til høylysene
Lars-Anders M.

Jeg har scannet bildet i gråskale. Jeg skønner ikke hvorfor det er så vanskelig å få samme kontrast i bildet som i originalet. Jeg får prøve på ny.
Carsten A.

Dersom dette er scannet fra en papirkopi, er muligheten for å få samme toneskala som på papitkopien ikke stor. Ved hver overføring går nødvendigvis noe tapt.
MVH CA
Nina J.

likte dette bilde,eneste minus, litt får mye
hvitt, eller's et herlig bilde :)
Trine H.

Jeg synes bakgrunnen er noe forstyrrende. Liker motivet dog. Nice kamera da!
Lars-Anders M.

Jeg er ikke fornøyd med bakgrunnen. Jeg klager på andre som går i samme fella som jeg. Det er ikke alltid lett å huske på allt ved en fotografering. Dette er min svigerdatter. Hun ønsket seg sIvite bilder fra brylluppet. Jeg var fotografen som skulle vere både pappa og fotograf mm denne dag. Fotograen i meg burde hatt litt mer å si denne dag.
Trine H.

Nei, det kan ikke være lett å være pappa og fotograf på en så stoor dag. Nydelig brudepar, du har all grunn til å være stolt. Også av bildene, tror ikke det er så mange pappaer som kan stille med opp med det samme som deg. Gratulerer forresten...
Heidi-Beate L.

Hei Lars-Anders, du har bedt min far se på dine brudebilder. Det har seg sånn at min far har aldri tatt i en datamaskin, så det er jeg som legger ut bilder for han og hjelper til med komentarene. Jeg og han fotograferer brudepar sammen. Vi bruker hans ''gammeldagse'' stil + min litt anerledes stil og tilsammen har dette blitt noe som mange brudepar her i området setter pris på. Så jeg håper det er greit at jeg komenterer dine bilder i steden for han. Pappa skal foresten ta bilder av meg til sommeren når jeg skal gå til alters og siden det kan bli tøft på en sånn dag skal jeg i tillegg ha 5 hobbyfotografer. Ser her at du hadde fått ei stor oppgave med å ta bildene av din sønn og svigerdater.

Ok nå til poenget: Dette bildet har en meget god ide, men dessverre blir bakgrunnen litt vel rotete. Hadde kanskje ville tatt bildet helt nære slik at du bare ser snuten og trutmunnen. Men dette utsnittet kan du jo ta nå i ettertid. H-BS
Lars-Anders M.

Helt enig i siste kommentar. Takk. Man lær så lenge man lever.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu