• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2002-10-02 22:56:54
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger494
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_34071} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Arne S.

Meget, meget, mmmmmmeget b r a!
Toini B.

Som sagt tildigere, ville jeg hatt de mørkeste tonenen liiitebittegranne mørkere. Synes også du kunne tatt deg tiden og fjernet synlige støvflekker. Bortsett fra dette liker jeg bilde VELIG godt...Kjempebilde!

toini:)
Toini B.

shit noen stygge skriveleifer hadde jeg jo, hehe. Men du skjønner vel hva jeg mener:))
stian w.

skjønner deg velig godt Toini :)
takk til dere begge..
Arne S.

Ja, støvflekkene trekker ned. Velig ned. Men bildet er SÅ bra at jeg lot det passere... for denne gang :) 'Lysheten' kler motivet. Beskjæringen av venstre øye er prima.
Frank W. G.

Et bilde som kan assosieres i alle retninger. Ser en positiv og glad gutt, eller er det en jente. Egentlig ikke viktig akkurat det.
Kan også se et lite sykt barn. Joda, her var det plass til mange tanker og inngrep i bildet rent tankemessig.
Konklusjon: Et av de bedre.

Frank
Kenneth B.

Ikke misforstå, eller ta dette ille opp, men HVORFOR er dette bildet så bra? Jeg ser dere erfarne fotografer tar frem superlativene, og er nysjerrig på hva dere legger vekt på når dere ser på et bilde som dette?
Arne S.

Kenneth, det er fordi et kunstnerisk bilde er en ''følelse''. Dette er et kunstenerisk bilde og ingen dokumentasjon. Det kan være vanskelig å forklare, men dersom bildet treffer magen, er det bra i mine øyne. Det handler om å SE. Ingen kan tvinge noen til å ''se'', men det er mulig å utvikle sitt eget syn på bilder ved å være åpen og mottakelig for inntrykk. Kunst er et eget språk. Det er mulig å være analfabet når det gjelder å lese kunst, arkitektur, eller andre visuelle uttrykksformer, rett og slett fordi en aldri har lært.

Kunnskap kan hjelpe. Men i bunn og grunn er det opp til den enkelte å mene. Dersom du ikke ser noe i dette bildet, er det din rett å kunne mene det.




Bjørnhild S.

Veldig fint bilde! Behagelig å se på =)
Kenneth B.

Arne: Takk for svar! Jeg burde kanskje nevnt at jeg likte bildet veldig godt. Poenget mitt var at jeg ikke klarte helt å uttrykke HVORFOR jeg likte det så godt, og jeg la merke til at flere av de andre ikke ga noen klare svar på hvorfor. Derfor lurte jeg på om det var noe fototeknisk som kunne hjelpe meg å forklare det.

Da kan jeg konkludere med at jeg kan nyte et bilde uten å nødvendigvis vite hvorfor? :)
Janne Cesilie J.

Jeg ser glede,
nesten julaften og pakkeåpning!
Ellers må jeg si meg enig i den første kommentaren til TB!
Men bevares, flott bilde!
Mvh JCJ
Eli L.

det er tidelig morgen, kanskje første dag av en uendelig sommerferie og gutten gleder seg, og forventer noe, slik bare et barn kan. en fin påminnelse om akkurat det til oss ''voksne''.
Tarjei Ekenes K.

utrykket er bra og svevende..

jeg hadde likt det litt mørkere/mer kontrast...

kanskje ikke så mye.....

! son tarjeiav !
Arild S.

Enig med TEK.. ville også hatt det litt mørkere og mer kontrastfyllt, men bildet bør fremstå som lyst og svevende. Vil trolig også fungere med beskjæring ovenfra (mot øyenbrynene) og fra høyre forbi øret), men det blir kanskje for trangt.

Smilet og blikket til gutten får tankene mine til å flyte av gårde. :-)

Arild
stian w.

takker for all feedbacken, hyggelig!!
Hyggelig med alle tanker og assosiasjoner dere trekker. Bildet er av nevøen min, Daniel, en blid gæern og kul gutt.
Legger ut en versjon til med litt sterkere mørke toner, og liitt mere kontrast.
Og ja, og huff.. mye støvkorn, aaaltfor mye. Jeg har faktisk fjerna en del også, men i frykt for å påta meg musesyken og senebetennelser ga jeg opp.
Jeg har kjøpt meg ny scanner, en Nikon Coolscan 4, og det virker som om den tar opp og forsterker støv og riper på negativer mer enn noen annen scanner jeg tidligere har brukt. PorQue?? Er det noen som har noen erfaringer å dele eller tips å gi rundt dette blir jeg, og sikkert Toini òg :), veldig glad.

mangeHilsner
Stian..
Avsluttet .

Bra Stian. Dette likte jeg godt. Ikke enig i kontrastargumentene. Det står meget fint som dette. LItt rusk og rask, men det er jo grei skuring i PS.

-k
Frank W. G.

Selv er jeg akkurat kommet hjem fra jobb.
Hvorfor det er bra i mine øyne? Jo, det er fordi jeg ser ting i bildet som setter i gang en takevirksomhet som igjen lar følelser føle seg fram. Rett og slett et bilde som gir meg noe å tenke på. Da er det bra i mine øyne.
Håper ikke den var for vanskelig å forstå ;-)

Frank
Rune Edvin H.

Likte versjon 2.

Rune
Roy S.

orginalt og et flott bilde. Fikk meg til å tenke på Casper, du vet, det lille spøkelset ;)
Thorfinn B.

LITT for blast kanskje, men denne var ikke så dum nei...! hmm der så jeg plutselig en v2. Meget bedre. Tøft Stian!!!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu