Høstbris
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger351
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_341453} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Odd Tore S.
Uventet, men interessant virkning.
Det er nokså uvanlig at et objekt med liten masse og relativt stort vindfang står stille, mens bakgrunnen beveger seg. Ikke helt vanlig fysikk, men bildet gjør seg for det.
Dvs. borren gjør seg meget bra, litt blek og anemisk i sin høstdrakt, mens retningsstyrt uskarphet på bakgrunnen blir en drøy munnfull for fysikeren i meg.
Jeg har forsøkt å tenke meg et vesen som oppfatter verden slik som du viser den, men finner ingen andre enn fotografer som klarer en geostasjonær (borrestasjonær?) bane under slike forhold.
Artig med litt hjernetrim eetj, og bildet gjør seg godt visuelt. Fargerikt uten å bli masete.
Odd Tore
Pål E.
Hmm, for så vidt et interessant fotoprosjekt, men rent estetisk nærmer du deg noe kitsjy her. Fargebruken er litt overveldende, ja nesten påtrengende. Mens motsetning mellom den faste borren og de vindfulle omgivelsene funker fint.
Kan vi vennligst få et Strandenæsk fuglebilde snart?

Pål
Kjell Sigurd S.
Takk for fine kritikker og interessante refleksjoner. Odd Tore; som alltid en fornøyelse å lese dine kritikker. Pål; tja... det blir vel et eller annet fuglebilde snart :-) Synes selv det ble litt mye repetisjon en stund og trengte ny fokus for inspirasjon.

Kjell S
Tor Eirik P.
Hei Kjell Sigurd!
Ja dette var nye takter fra din side... spennende og annerledes.
Spreke farger og spennende motiv. Må nok si meg enig med Odd Tore at det skurrer litt med bakgrunnen som beveger seg, men alt i alt er jeg ikke sikker på om det er positivt eller negativt... det var vel i alle fall en godt grunn til at jeg stoppet opp ved nettopp dette bildet! :)

Mvh Tor Eirik
anders s.
god kveld kjell sigurd
slike bilder som dette er smak og behag bilder
jeg liker det godt
fine farger,og den blomsterdingsen ligger harmonisk til i bildeflaten
hva det er du har tatt bilde av,eller hva du har gjort,eller om fargene er riktige, er helt uvesentlig for meg

mvh anders
Avsluttet .
Selv om Odd Tore sier mye sant her, så synes jeg allikevel at du har fått frem et lekkert bilde. Et bilde som minner oss om det forestående, høsten. Litt knall i farvene, men vi tåler såpass. Og denne visne et eller annet ligger godt i bildeflaten, selv om den bryter de fysiske lover. Men, i et bilde tenker jeg akkurat ikke i de baner så ofte.

En halv-abstrakt farveklatt, men dyr er det ikke vel, fort gjort å skrolle hvis en står i den menyboksen.
Pent.
mvh arild
Robin J.
For meg som liker denne type bilder/teknikk falt dette i smak. Fine farger og behagelige toner. Jeg er litt mer usikkert på plasseringen av hovedelement:) Blir ikke helt enig med meg selv. Litt mer opp/venstre kanskje........... Noe tanker fra meg.Mvh RJ
Ivar B.
Høsten er sprek i fargene så de "kjøper" jeg og nyter. Liker kombinasjonen av skarphet og uskarphet, men bakgrunnen blir en tanke voldsom og forstyrrende. Kvadratisk utsnitt hadde bklitt mitt valg for å roe en tanke ned. Mvh Ivar.
Øyvind A.
Artig forsøk, pluss for originaliteten. Men ikke helt i mål. Slik jeg ser det, er det visuelle ikke fengende nok.

Og bakgrunnen er forresten vel glorete.

mvh Ø.
Avsluttet .
Stilig,spennende og fargerikt.
Den skarpe kula fester blikket og bakgrunnen lager liv.
Jo,jeg syns du har fått til et fint bilde her.
Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu