et sted på østlandet...
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-09-30 18:35:05
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2008-09-30 18:35:20
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger340
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_343054} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Stig Børre E.
Fin denne. Liker komp, linjer og toner.
Tenker umiddelbart at en speilvending kunne gjort seg.

StigB
Bente K.
Her synes jeg du har utnyttet marmorens hvit flater og linjer maksimalt. Mannens plassering i dette landskapet gir perspektiv. Men hva ser han på? En vegg?
En tanke som slår meg er hvordan ville dette blitt hvis han hadde kroppen vendt den andre veien og hadde utsyn mot noe lengre inn i bildet?
Stig S.
Liker dette; fine linjer og toner, og mannen er vendt "riktig vei" for å gi spenning til bildet. Kan likevel ikke fri meg for å irriteres over den store blokken på enden - synes den bryter det fine linkespillet, og blir for dominerende.

--stig--
Avsluttet .
En grei representant for arten Operabilder dette. Rent personlig synes jeg det blir litt vel mye marmor og litt vel lite menneske her. selv om jeg ser poenget med å ha et lite menneke i en stor tom flate. Tonene er flotte.
Christer B.
I fare for å gjenta det som allerede er nevnt; Jeg synes utsnittet forsåvidt fungerer fordi det er "anderledes" i forhold til hva "alle andre" ville gjort, men nå har dette vært en trend ganske lenge etter min erfaring, og det må litt mer til, lissom! Det kunne vært like spennende hvis du hadde delt bildet omtrent nøyaktig midt på vertikalt, slik at personen kom litt til venstre for senter av bildeflaten. Kunne også hjulpet til med et interessepunkt til, som andre sier, hva ser han på? Og hva er han i ferd med? Samtidig kan det godt være opp til betrakteren også. Litt prikker og rusk og rask rundtomkring ville jeg også fjernet. Ble mye negs her, men... ;)
Torbjørn V.
Intet nytt under solen her...det er jeg inneforstått med. Jeg kunne likevel ikke dy meg for å ta dette bildet når anledningen bød seg. Har laget noen nye versjoner. V2 kan muligens funke bedre hvis jeg cropper litt av bunnen - mer 645-format?

Han sitter og ser på en slamsuger eller lignende i Oslofjorden. For å få med både mannen og slamsugeren burde jeg hatt en 10mm;-) Evt. tatt et bilde fra en annen vinkel - håper han sitter der neste gang jeg er i operaen;-)

Mvh Toby
Siri Elisabeth J.
Hei

Jeg synes v.2 fungerer best. I de andre versjonene kommer jeg for langt fra mannen. Jeg liker det enkle i bildet. Men jeg er ikke helt sikker på bevegelsen til mannen.Ser ut som han er på vei til å innta en posisjon.Fine linjer og toner.

Hilsen Siri :-)
Torbjørn V.
Takk for hyggelig kommentar både her og tilbilde nr. 403952 Det er moro når superlativene hagler inn;-) Han sitter nokså behagelig og nyter livet tror jeg. Heldig er den som har tid til det;-)

Mvh Toby
Hans Christian G.
hei Torbjørn, ser at dette bildet har ligget her en stund men gir en kommentar allikevel. jeg synes version 2 og 3 er nokså like, men jeg liker originalen best, jeg synes steinen på høyre side "redder" bilde i lengden, det gjør bildet annerledes. Ellers kan monotonien i bildet gjør det kjedelig i lengden. Det kunne kanskje vært noe annet enn steinen som brøt det monotone, men det er mye bedre enn ingenting. Nå har jo bildet ligget ute en stund og du har kanskje forandret mening om bildet, Det var jo en grunn til at du tok med steinen til høyre i bildet når du opprinnelig tok bildet, og jeg synes det er bra sett. Ellers synes jeg komposisjonen er veldig bra, men som sagt er denne type bilder gjort mange ganger før og man må passe seg for at det ikke blir "kjedelig"
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu