Heldig du som har utstyret i orden.....
... men akk hvor lenge varte den lykken for Gulliver!
I Gullivers reise gjennom livet har han i dag nådd et nytt kapittel - livet som kastrert hannkatt - drøye 4 mnd gammel. Han har vært hos dyrlegen og fått fjernet sine edle deler. Alle sier at dette er best for hannkattene, - men hva vet vi om det? Har vi egentlig rett til å gjøre dette på en frisk, glad kattunge. Jeg har i dag dårlig samvittighet, men vet at både Gulliver og mor vil leve bra med avgjørelsen.
Bildet av Lillepus - naboens gamle kastrerte hannkatt - og Gulliver var ganske morsomt på en dag som denne. Blikket til Lillepus sier alt...
Bildet inngår i albumet Gullivers opplevelser. - Gulliver vil forhåpentligvis vandre rundt i Bureiserveien i mange år. Vil prøve å dokumentere hans opplevelser fra kattunge til voksen.
Utstyr
  • Nikon D70s
  • Nikon AF-S Nikkor 70-300VR
  • Brennvidde210mm
  • Blender-
  • Lukker1/640s
  • Nei
  • AnnetHåndholdt
    -0,7 EV
    ISO 320
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger201
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_343420} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Øistein W.

Er ikke lett nei, men bildet er bra det.

Mvh.
Øistein
Aina s.

Artig katte bilde. Mulig det er litt støy i bakgrunnen og at fargene kunne vært ørlite freshere. Men det er i tilfelle ikke mye det er snakk om, og det ødelegger ikke inntrykket av dette som et flott situasjonsbilde. Godt utsnitt/komp. Alle kattungene som annonseres på butikkenes oppslagstavler for tiden, samtidig som at Dyrebeskyttelsen får fulle hender med dumpede katter hver sommer, er gode nok grunner til å kasterere/sterilisere. Ukastrerte hannkatter blir som regel dårlig mottatt hos naboene når de er ute på vift, så denne får leve lykkelig uvitende om alt prakk som kurtise kan føre med seg...Det man ikke vet har man ikke vondt av sies det.
Mvh Aina
anders s.

artig aituasjon og ikke minst tekst:-)
kastrering håper iallefall jeg,at jeg slipper unna:-)
mvh anders
Aina s.

Sålenge du ikke striler på trappene til naboene Anders, går det sikkert bra.
Fredrik S.

Hehe, ja, vi får håpe du slepp unna Anders! :p

Ann K- Artig og fortellande bilde og bildetekst.
Fint fanga, med artige positurer på begge dyr.

Mvh Fredrik S
elin a.

Flott bilde av Gulliver og nabokatten.
Slapp av du mor, Gulliver får et godt liv som kastrert. Du vil ikke merke så stor forskjell. Pass litt på maten da de fort kan legge litt på seg som kastrert. Så blir de også mye roligere, normalt.
Ha en fantastisk dag sør i dalen.
elin
Ann Kristin S.

Hei alle medfølende kattevenner

Bildet teknisk er ikke det helt store, men situasjonen var ganske morsom. Men jeg får ikke helt til å legge ut bilder på nydotten. På min skjerm er de bra, men her blir de kornete og dårlig eksponert. Hva gjør jeg feil?
Anders: Da vi var hos dyrlegen i går spurte jeg om han tok gubben min også - 2 for 1 pris.Det skulle han lett ordne - så føl deg ikke for trygg (: hannkattene blir hjemmekjære og vennlige - kanskje mannfolka også blir slik!
Elin: Katta er et matvrak, så må nok planlegge foringa etter hvert.

Tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger.
Mvh Ann Kristin
Helge R.

kattelivets realiteter, morsomt presentert
Avsluttet .

Litt stivbeint og støl etter operasjonen. Syntes dette ble et arig og fortellende bilde, ser nesten ut som nabokatten synes litt synd på Gulliver og lurer nok på hva som har skjedd.

Syntes bilde ble bra jeg.
mvh arild
Ann Kristin S.

Hei Helge og Arild
Dette her var altså FØR han dro til dyrlegen. Den grå stakkaren har mistet sine edlere deler for maaange år siden og misunte han nok.
Men nå er de to gutta på lik linje. Blir ikke noe farting rundt til damer for dem.

Koselig at dere kikket på dyrelivet mitt og likte det.
Kveldshilsen fra Ann Kristin
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu