Jeg ruller...
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-10-03 20:26:58
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBil/motor/Kjøretøy
  • Lastet opp
  • Visninger266
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_343902} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Eli R.
Fine farger god belysning. Litt usikker på kuttingen av skiltet.
- Eli
Helge R.
Amazoner lever evig, liker det tette kompet, bra lys og farger
Pasi A.
Bildet virker til å helle mot venstre og når du ellers har en så stram komposisjon med så mange "frekke" kutt med bilderamma bør helningen enten være helt stramt horisontal/vertikal eller helle tydelig. nå ser det bare ut som unøyaktighet i etterbehandlingen. Fargene er litt overmetta, jeg kunne ha svelgt den tunge, dype rødfargen, hadde det ikke vært for det lille klistremerket på skiltet der du har blåst ut rødkanalen. Den er også det eneste "moderne" i bildet og når den i tillegg er den mest iøynefallende fargemetningen i bildet passer den absolutt ikke inn. Også Hjulet vises i nederste høyre kant som en ubekvem trekant pushet helt ut i kanten.

Alt i alt ser jeg en tanke om et bilde som ikke er helt gjennomtenkt og utforsket nok. Hva vil du med dette bildet? Er det å vise en Amazon? Hvor mye av en amazon må du vise før folk vet at det er en amazon? Hvor mye må du vise før folk vet det er en bil? Jeg tror du klarer å finne en reinere og klarer komposisjon enn dette for å vise fram bilen. Jeg ser kurven fra baklokket, bensinlokket og baklysene i bildet som interessante, resten, spesielt "Volvo" synes jeg bare ødelegger.

mvh, P
Andreas S.
Hei

Her ser vi altså bakparten av en god, gammel Volvo, og jeg lar meg fascinere av alle detaljene det tette utsnittet ditt har å by på. Rustflekkene, den slitne lakken, tanklokket og ikke minst den slitne støtfangeren. Lys og farger er bra. Godt utført!

Mvh. Andreas
Avsluttet .
Liker utsnittet fra denne slitne doningen Trygve,
"still going strong".
En skikkelig svenske, detaljer og farger sitter for meg.
Husker godt de gamle politibilene i tilsvarende modell med en stor
"saftblander" på taket.
Mvh. Eivind 8~))


Trygve A.
Takk til alle sammen for oppmuntrende kommentarer !

Pasi,
mye til ettertanke i dine betraktninger !

Jeg har definitivt utforsket mange beskjæringsmuligheter, og endte på den innlagte. Det stod mellom støtfangeren og skiltet som horisontal referanse, og jeg ser at støtfangeren var en bedre idé.

Fargemetningen kan nok også dras litt ned, men når det gjelder klistremerket er jeg ikke enig med deg.
For det første er det ikke utblåst – i hvert fall ikke ifølge histogrammet i Ligthroom (med forbehold om at jeg ikke leser dette riktig).
For det andre utgjør det for meg et meget viktig element i bildet – ja, det er vel nøkkelen til hva jeg ’vil’ med bildet, det som gjør det til en historie – at dette ikke er et tilfeldig hensatt vrak, men at noen har betalt årsavgift for denne doningen, og at den derfor mest sannsynlig er i regelmessig bruk. Det var det som gjorde motivet interessant for meg – jeg er ellers ikke spesielt interessert i biler, og har ingen formening om hvor mye man må vise før folk vet at det er en Amazon ;-)

Har lagt til en v2 etter (noen av) dine innspill, og jeg synes den er bedre !

MVH …Trygve
Erik L.
Joda, gjerne versjon 2 for meg. Den er nok bedre.
Men jeg er ikke så sikker på om det er teknikken eller historien som betyr mest. For meg er dette et stykke bilhistorie som blir godt fortalt unansett med denne brøkdelen av en bil.
mvh. Erik
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu