Shape
inspirert av edvard weston. selvportrett.
Utstyr
  • nikon D80
  • 18-55 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger1461
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_347083} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Tom T.

Mye bra i dette bilde:) Hadde sett at det mørke gulvet ikke var der+ litt uklart i toppen. Er ikke så veldig opptatt det er i fokus, her synes jeg det er viktig.

TomT
Avsluttet .

Flott bilde! men jeg er ingen ekspert! Skulle vært litt mer skarpt! en annen ting, påfallende mange som kikker og ikke kommenterer på akt foto
Magne Petter J.

Hei Sandra. Hvis du motiveres av Westons Nude, 1936 (227N), så mangler du litt i komposisjonen. Hans orginalkomposisjon gir antydning om flere personer. Din komposisjon dekker ikke dette helt. Lyssettingen er også litt mer tilfeldig enn Westons klart definerte.

Men du er tøff som gjør dette bildet!. Jeg liker personlig hårets belysning som du får frem godt, men liker mindre den "blurete" fotpartiet og "signaturen - kroppslinjen" som kommer frem. Synes du er en spennende fotograf som TØR!
Sandra L.

tusen takk:)
jeg tok utgangspunkt i westons bilde, men fant ut at jeg ville gi mitt eget særpreg og ikke gjøre en kopi av orginalen, pluss at dette er tatt i min 30 kvadrat leilighet, uten annet enn en skrivebordslampe som belysning;)
O. Alejandro P.

Hei Sandra!
Et bra forsok. Aa bli inspirer betyr ikke nodvendighvis aa gjore det samme. Jeg synes at hodet og armen dominerer alt for mye i bildet. Prov aa vare mer abstrakt, finn nye vinkler spesielt med ankelen og kne. Bruk mer av din egen fantasi og ikke bli alt for sjenert. Selv om kvineskropp har blitt fotografert overalt finnes fremdeles nye muligheter for aa oppdage. Beklager mine fail men jeg befinner for tiden i Colombia og tastaturen er paa spansk.

Hilsen
stian Moen L.

hei sandra, et fantastisk akt bilde. liker veldig godt at du lager din "egen" stil som du sier. liker også det mørke gulvet mot de lyse fargene.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu