- Waiting -
Bildet inngår i albumet Abstrakte sider av livet -
Utstyr
  • Olympus E-20 P
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger601
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_34723} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Stein Rune B.

Bra bilde.
Knall konkuranse bilde.
Marcelo V.

Jo. dette fungerer for min del.
Hilsen
MV
Birna R.

idéen er selvsagt god og smakelig for en gammel pink floyd fan. likevel, dette ble for lite subtilt for meg. kanskje et svakt fargeslør over personen hadde gjort den harde og ubehagelige kontrasten mellom person og bakgrunn mer visuelt avslappet.
Lars-Anders M.

Ganskea bra. Få element og farver.
Tom A. T.

Bra bilde, men etter min mening blir det vel stor kontrast mellom s/hv og fargene.
Fin ide.
mvh Tom T
Bent S.

Tusen takk for kommentarene deres. Selv synes jeg kontrasten ble virkningsfull og gjorde det jeg ønsket med bildet. Jeg ønsket det litt ubehagelig. Forsøkte flere kombinasjoner og også bløtere kontraster, men da ble det liksom et for ''svakt'' bilde.

BR, tilgi meg for alle de rare spørsmålene jeg stiller deg, men om jeg spør, får jeg jo vite, da... Hva betyr egentlig ''subtilt''? Jeg er ingen kløpper i fremmedord, men lærer gjerne.

Takk igjen og ha en flott helg.
Mvh. Bent
Roy S.

Slett ikke værst dette. Enig i at litt mer subtilitet ville løftet bildet.
Roy S.

subtil=forfinet, spissfindig. Men ordet brukes også (rett eller feil)i sammenheng av at det er elementer som påvirker underbevistheten, altså et underliggende ''budskap'' (jfr. : subliminal, som brukes om bl.a. underbevist påvirkning gjennom reklame)
Birna R.

subtil betyr både ''spissfindig'' og ''lett'' i forstand ''(nesten) umerkelig'', mens sofistikert nok passer bedre til ''forfinet''. Altså: bildet mangler den avslappede elegansen som innbyr til tankearbeid og blir derved for overtydelig i sitt budskap.

jeg mener definitivt *ikke* subliminalt, RS. Det er jo en reklamepraksis som er på grensen av, eller overskrider, det tillatte.
leif b.

Du har jo fått frem en spennende utgave, og jeg liker det jeg ser.Men kansje at andre varianter
eller farger hadde gitt et bedre resultat.Men uansett,Bent så er du jo inne på noe her som du kan jobbe videre med.Du må alltid tenke slik at,: bildene du lager i dag er skisser til bildene du lager i morgen.Ellers så er jo Pink Floyd også min
musikk.Ha en fin helg......leif
Fred S.

Hei Bent. Du har ikke gjort det enkelt for deg selv når du begynner serien din med ''Waiting for the Worms''. Pink (han het faktisk det i filmen)har stengt resten av verden ute, muren rundt han er ferdigbygd, galskapen har nådd han, og han venter altså på ''the worms'', den faenskapen som har brakt han der han er: moren, lærere, politi, fans, ja, hele ''the Establishment'' og enda litt til. Disse forventer at han skal bli med på å gjøre mot andre det de har gjort mot han, for å si det litt ''bibelsk'': Cut out the deadwood,clean up the city, weed out the weaklings, turn on the showers and fire the ovens, etc.
Water`s bilder i teksten er i det hele tatt marerittaktige, bildet ditt er IKKE det. Helt OK på alle andre måter, men alt for ''snilt'' i denne sammenhengen. Med noen velformulerte slagord påtrykt ville dette egnet seg som en hyggelig valgplakat for et nytt sos/dem.-parti. Personen i bilde ser trygg og solid ut, en Jagland eller Rune Gerhardsen-type, og det litt bekymrede uttrykket hans kommer nok av Frp`s store framgang.
Ser uansett fram til neste bilde i serien, du har vært tøff nok til å gi deg i kast med noe jeg anser som en nesten ''umulig'' oppgave. Jeg synes som sagt ikke dette bildet levde opp til intensjonene, kanskje det neste gjør det.
vh FredS
Ben G.

Må nok si meg noe enig med Fred her, selv om jeg liker bildet blir assosiasjonen helt feil for meg. Noe langt mere truende og jævlig hadde nok gjort seg mere for min del, men som sagt bildet er bra det.

Ben
Bent S.

Takker og bukker dypt, for deres konstruktive og gode kommentarer. Dette setter jeg virkelig pris på. Nå forstår jeg da også hva subtil betyr.

Intressant å høre at dette altså ble for spinkelt og gir et helt annet inntrykk for dere. Jeg suger til meg og lærer mye av dette,- og gudsjelov, er jeg sta nok til å fortsette, men nå med vissheten om at jeg godt kan ''ta i'' litt mer, mht innholdet.

Mvh. Bent

PS. Kan ikke klage over kritikken på foto.no. Her er det jo både gode forslag og begrunnelser av kritikk, så det holder.
Meget bra!
Janne Cesilie J.

Sier meg enig i TAT`s kommentar her Bent!
Men stort pluss for engasjemanget ditt her!!!
Kreativt og flott å følge med på!
God lørdag til deg!
Mvh JCJ
elisabeth t.

Bra dette, Bent! Jeg synes også at det ble litt stor kontrast mellom s/hv og farge, det hadde kanskje gjort seg med litt bluring?
Povl Kjeld H.

Hej Bent.
Flot arbejde, jeg synes det er et virkelig flot billede, fin blanding mellem farve og sort hvid.
mvh - povl
Rune Edvin H.

Sttilig. Kunne også tenkt meg å se BRs forslag utført.
RUne
Arild S.

Fin plassering av elementene, men jeg føler ikke at de helt passer sammen slik det er vist.

Arild
Bent S.

Takk for innspillene deres.

Kontrasten er nevnt, og ''blur'' er jeg nok ikke med på. I så fall ville jeg lagt ut et helt annet bilde. Om det hadde vært opplagte tekniske feil ved bildet, kunne jeg nok ha lagt ut en forbedret versjon, men det blir nok ikke noe av det i denne omgangen...

Uannsett, det har kommet mange fine innspill her og det setter jeg virkelig pris på.

Ha en fortsatt flott lørdag kveld.
Mvh. Bent
Thorfinn B.

hmmm merkelig bilde på mange måter. Det innbyder til tankevirksomhet, men oppmuntrer likevel ikke min enkle pikslete hjerne til å tenke ferdig. Bildet slår litt der og da, men det var det liksom!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu