Livserfaren kvinne
Dette er ei god gammel dame og for meg veldig spesiell. Hun går alltid i kjole og bærer bestandig smykker. Ei klok kvinne med mange kloke ord
Dette er nok et bilde som jeg selv er fornøyd med, tiltross for liten erfaring!
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger226
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_281683} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Birger N.


Dette bildet likte jeg.

Får meg til å tenke med mormor.

Fint lys i øynene, og utsnitet likte jeg.

Fint at øyenfargen blir gjentatt i kjolen. Fint komponert.

Nina R.

Tussen takk :)
Ingrid Sogn i.

Jeg synes dette er et meget bra portrett bilde som viser utsrålingen og personligheten til denne fantastik flotte gamle damen. Med en gang jeg så bilde tenkte jeg bare at dette må være en av de snilleste damene som finnes. Hun er ut fra det jeg ser på bilde en dame det slettes ikke er mye vondt å si om. Hele settingen i bildet, som klærne til den litt bleke rynkede huden, med roser i kinnene og håret som ser meget vellstellt ut får meg til å kaste et ekstra bikk på dette bildet. Øynene er nok antageligvis det sterkeste og mest fremtredene i bildet, og får bildet til å gniste enda mer i den posetive retningen. Spesilet lilla tonene i bpde genseren og øynene gjør bildet spesilt bra gejennomført. Alt i alt et bra og veldig flott utført portett bilde som får fram den kloke og velstelte personligheten til denne flotte kvinnen.
Lars Erik H.

Dette bildet stoppet jeg opp ved. Et flott bilde der du ser erfaringen i rynkene. En blid gammel dame...
Unni F.

Et nydelig portrett av levd liv. Portretter av eldre er ofte de beste synes jeg, -nettopp fordi de uttrykker noe helt annet og mye mer enn alle de unge glatte jentene det er så mange av. Synes du har fått fatt i noe hos denne damen, et uttrykk for ro over livet kanskje. Ville foretrukket en annen bakgrunn, - den synes jeg er for hvit og skarp til det vakre portrettet. Forøvrig flott komp. og god skarphet.
Hilsen Unni
Trond S.

ja dette var flott. Man for ett lite inntrykk av personen bare ved hjelp av blikket. så godt fanget. fint utsnitt også. brajobbet
Nina R.

Takker for mange fine tilbake meldinger :)

Er enig i at bakgrunns bruken her er litt feil, men dette bilde er tatt ut av en serie. Jeg har med disse bildene også noen hvor hun står og beveger hoftene og da synes jeg det i helhet er kult med denne hvite bakgrunnen. Ønsket å vise en sprek moderne kvinne i en ''gammel'' kropp.

Skal neste uke legge ut et til av denne serien da jeg nå ikke får lagt ut fler enn 2 i uka

Takker igjen for tilbake meldinger
Peter M.

Kunne tenke meg å se dette i s/h, har du prøvd det?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu