That Red Chair
Jag skulle bara ta ett testkort på henne i stolen, men jag tyckte det blev ganska bra. Vad tycker du om den och hur tycker du att editeringen fungerar?
Bildet inngår i albumet Människor -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-10-19 12:35:28
    Versjon #2
Utstyr
  • D300
  • Nikkor 18-70
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger282
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_347881} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Jani F.
Spennende Marcus! Fargene og lyset er veldig bra, for ikkje å snakke om det flotte uttrykket på dama! Liker godt den tilførte støyen i bilete. Dama blir liksom liten i den store stolen... :)
Mvh Jani......:)

Marcus B.
Kul att du gillar bilden Jani! Har du någon idé hur jag skulle kunna göra den bättre?

Mvh
/Marcus
Jani F.
Hei igjen Marcus! No er jo ikkje eg nokon ekspert, langt i fra:))) men det måtte jo vere å prøve seg fram med lys og positurer. Mulig at nederste del av kroppen kunne vore mørkna litt slik at ikkje blikket havner på det ho har i hendene, men meir på det flotte ansiktsuttrykket som absolutt får ein til å undre seg. Lykke til! Eg har sansen for mange av bileta dine Marcus:)
Mvh Jani
Avsluttet .
Den stolrammen rundt gir en fin innramming av dama. Og lyset er fint. Uttrykket blir litt sånn, tja. På min skjerm blir hun litt for gul i hudtonene. Jeg ville gjort noe med fargebalansen der - dvs. dempet gultonene i ansikt og hals + halsgrop. Vidvinkelen kombinert med kameravinkelen gjør at hofter og lår blir ganske overdimensjonerte. Jeg er ikke sikker på at det er like hensiksmessig på et bilde som slik jeg opplever det tar sikte på å fremstille dama på en pen måte.
Marcus B.
Jani: Hon håller en bilnyckel i handen och det hade nog fungerat bra om hon hade tittat på den. Det hade nog kunnat ge en känsla av att hon inte ville vara där, att hon längtade efter att situationen hon är i skulle ta slut. Lite så ser jag på bilden nu också, men din idé hade förstärkt det. Tack för att kom med tips och jättekul att du gilar mina bilder :)

Tommy: Det gula är jag medveten om men jag trodde jag fått bort det. På min skärm ser det bra ut, men jag ska se om jag jag få bort det mer. Angående hur hon ser ut på grund av vinkeln så har du också rätt, hon ser inte riktigt ut som hon gör bilden och hon gillar den inte. Detta skulle bara vara ett testkort egentligen, men jag tycker att det blev en naturlig känsla i bilden och att den känns intressant. Att den känns intressant för mig är delvis just för att hon inte är perfekt, att hon bara sitter där och ser ut att fundera över något.

Tack båda för bra input!
Mvh
/Marcus
Tove H.
Det er noe hverdagslig over damen i rutete jakke og slitt dongeri - pyntet med en liten lue med blomst. Litt nedsunket positur. Bilnøkkel kanskje i hånden. Så sitter hun der i den store, røde stolen, litt bortkommen. Med drømmende blikk - tankene flyr bort fra hverdagen.. Lyset faller fint inn og former seg som vinger - og tar med tankene og drømmene hennes. Synes bildet er bra, jeg! Den gule ansiktsfargen måtte være det eneste pirket!
Hilsen Tove
Tove H.
V2 ble mye bedre!
Hilsen Tove
Marcus B.
Tack så mycket för dina kommentarer Tove! Verkligen kul att du ser den på det sättet!

Mvh
/Marcus
Are H.
Jeg liker også V2 bedre. Jeg er derimot ikke fan av støyen i bildet. Prøvd uten?
Marcus B.
Hej Are!

Jag håller med er om att v2 blev bättre. Bruset/støyen lade jag till för att jag tycker det förstärker en känsla av lite vemod i bilden. Jag provade utan men gillade detta bättre.

Tack för att du säger vad du tycker Are!
Mvh
/Marcus
Avsluttet .
Synes v2 ble bedre fargemessig sett for ansiktet, men synes resten ble for lyst... :) Personlig ville jeg ha kuttet en halv cm i topp for å fjerne "innrammingen" der. Da får hvertfall jeg en mer riktig følelse siden blikket hennes vandrer opp og til siden... Men det er meg da... :) Støyen synes jeg kler bildet.

Erik
Marcus B.
Jag kan hålla med om att denn versionen är lite för ljus, det blev mest nåt som kom med av bara farten i v2. Jag gillar att ögonen är ljusare mest. Jag får fundera lite på vad jag tycker om att beskära i toppen, jag gillar att det ser ut precis som det gör där, men ibland blir man lite hemmablind. Jag ska göra en version till och se hur den kan bli. Dumt nog sparade jag inte psd-filen så jag får börja om från början :)

Ha det fint och tack för din input Erik!
/Marcus
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu