Flaggspett
Utstyr
  • Canon EOS 3.
  • EF 300 mm f 2,8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger431
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_34797} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Hans Chr. S.

Hej Rolf!

Flot billede af fuglen, og fin komposition.
Det savner lidt skarphed, prøv med lidt USM.

Hilsen Hans
Mehrzad G.

Hei,

Meget vakkert.

Hilsen Mehrzad
Jan-Wilford A.

Kjempeflott, enig med at det nok kunne skarpes litt opp, men bra komp og utsnitt.
Det er ikke alle forunt å kunne ta slike fine bilder fra naturen og krever også en del innsats fra fotografens side. Så får heller de som kaller det en ordinær illustrasjon ha sin mening for seg selv.

Det er etter mitt syn ikke ordinært, for et hvert vellykket naturbilde spesielt med dyr, er et resultat av planlegging og tålmodighet.

Wilford
http://wilford.net
Carsten A.

Bra artsportrett i miljø, selv om det svikter litt på det tekniske, som også påpekt av HCS. Men når det gjelder USM er ikke det noe tryllemiddel for å gjøre uskarpe bilder skarpe. Her kan det se ut som det er en ganske svak uskarphet som skyldes kamerabevegelse (håndholdt 300mm? - evt. et objektiv som ikke arbeider 100% optimalt på full åpning?). Slikt kan ikke opprettes med USM. Jeg tok for ordens skyld bildet inn i PS, og mener nok at dette bildet ikke tåler mer USM enn det antakelig alt har fått. En dose USM stor nok til å gi selv en marginal visuell effekt skaper samtidig marginale artifakter i form av konturdannelse o. lign.
MVH CA
Jan B.

Nydelig fuggel og bra bilde bortsett ifra uskarpheten.
Jan B
Rolf S.

Hei
takker for kommentarene , når det gjelder skarpheten så har det orginale lysbilde bra skarphet men det virker som jeg mister skarphet under arbeid i ps.,da særlig når jeg får bilde fra tiff til jpg. , jeg er ganske fersk med det å digitalisere bilder men jeg får prøve meg frem så får vi setter hvert.
Mva Rolf
Carsten A.

Prøv om det hjelper å følge fremgangsmåten i min artikkel ''Bilder på skjerm'' - http://carnholm.home.online.no - menypunktet ''Fototeknikk'', les også gjerne artikkelen om USM på samme sted.
MVH CA
Jonas L.

Meget pent bilde av flaggspetten. Fint miljø og behagelig lys.
mvh JL
Avsluttet .

Dette er noe av det beste og hyggeligste bildet jeg har sett her på denne siden

-

kanskje pga at jeg en gang i tiden var veldig oppsatt på å få til noe lignende selv !

Fortsett det gode arbeidet !

Mvh Å
Ketil K.

Fint komponert bilde av flaggspetthann i sitt rette element! Ikke lett å fotografere den fuglen ovenfra. Synd det er en smule uskarpt. Fargene i bildet er meget bra.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu