Slik dei små ser det, #58.

Bildet inngår i albumet Slik dei små ser det - Ein serie om verda, slik barn ser den.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger605
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_354529} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Stig S.
Spennende "gammelmodig", litt skummelt, men absolutt fengende. Fabelaktig serie!

--stig--
Hans Jacob H.
Herlig mystisk stemning. Hendenes berøring med veggen, stigen opp i det ukjente, og det dunkle lyset. Har sett det før, men holder seg like bra. En riktig høydare i serien!
Inger-Lise S.
Et meget bra bilde. Her har du fått fram en spennende stemning. Effekten gjør seg godt her.

Inger-Lise
Tove H.
Kan jo bli mørkeredd av dette! Flott formidlet fra barns verden. Effektfullt med det rødlige innslaget og kornetheten.... Ligger spenning/ redsel i luften - fortettet stemning. Hånden med de sprikende fingrende taler sitt språk. Komposisjon og småskummel fargebruk er bra- vignettering passer. Godt fortalt og tatt!
Hilsen Tove
Knut-Inge J.
Fasinerande serie dette. Som ein kjede av ørsmå, bleike erindringsbilde frå eiga "urtid"/tidlegaste barndom. Små glimt som uventa manifisterer seg i eit brøkdel av eit sekund - for deretter å gli inn bak gløymselsløret att....
Dag T.
Skummelt, undersøkende, jenta følger nølende etter den litt mer modige gutten, men han vil neppe våge seg lenger uten henne. Nydelige toner.
Trine R.
Fengende og skummelt...Får litt nakkehår som reiser seg, og blir påmint om alt man har sett av skrekkfilmer med barn...
Veldig bra utført!

-Trine
Avsluttet .
Jeg synes du klarer å skape spenning og undring, får litt flash back til bake til min barndom da vi brukte å være hos besteforeldrene på besøk, da gikk vi gjerne på oppdagelses ferder der det kunne virke skummelt å spennende!
Bra jobba!

Eirik
Avsluttet .
Denne serien er knallbra. Du har virkelig plassert de rette føleler i et bilde som illustrer så bra ifra når vi selv var små...Stigen, mur gulvet og trepanelet gode elementer som gir meg assosiasjoner til vandring til det ukjente, kulde og gammelt. Alt står i ett til horror. Si ifra når du har utstilling med denne serien....

mvh,
Rune
Erik J.
Dette er helt utsøkt! Hvis det var mulighet for gammeldags anbefaling hadde dette fått det en av meg, på grunn av en intens, troverdig, barnslig spenningsopplevelse.
ingebjørg fyrileiv g.
Bildet er veldig interessant, og får fram tanker om både nyskjerrighet og usikkerhet. De skitne fargene samt lyset gjør stemningen noe nifs, og trappa kan også fram forskjellige assosiasjoner. Hendene på veggen forsterker inntrykket av usikkerthet og forsiktighet. Meget bra.

vh ingebjørg
Lars L.
Her er det vel vi som ser hvordan barna opplever verden. I dette tilfellet ei som følger forsiktig etter en litt modigere en på tur inn i det ukjente og kanskje skumle.
Bildet er for meg mer enn situasjons skildring av barns litt usikre utforskning, enn det mer dirkete synsfeltet av hva barnet selv ser slik denne serien ofte har vist.
Odd Tore S.
Her synes jeg stilen din og innhold er både i takt med hverandre og med hvordan jeg mener å huske at barndommen var til tider. Så denne gangen treffer du bra hos meg.
Kanskje jentas hode skulle gått helt klar av guttens ben? Ville det fått fram det nølende skrittet enda tydeligere?
Odd Tore
Espen A. I.
Yess! Sitter som skudd. Liker det duse og fargeløse.

vh Espen
Sverre H.
Hei Eirik,

Nydelig dette. Ps. Venter i spenning på ditt neste bilde!

Sverre.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu