Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger481
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_348963} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Thorbjørn R.
Jeg synes dette funker bra. Bildet inneholder fine former. Jeg liker også lyset der bak. Personen er viktig for bildet, men vedkommende blir kanskje litt utydelig.

Mvh Thorbjørn
Gaute Lind F.
Dette var spennende. Her er det sirkler av lys, sirkler i løvet og en sirkel dannet av trærne/buskene. Personen, eller er det et barn?...Uansett, det ser ut som barnet går gjennom en tunell og mot lyset. Noe trolsk /spirituelt / religiøst over dette bildet. Siden personen gir ekstra spenning til bildet må jeg si meg enig med Thorbjørn at når personen/barnet blir for utydelig så trekker dette ned litt.
Alt i alt et meget spennende bilde. Lykke til videre.
Mvh, Gaute.
Are H.
Et VOLDSOMT sug i bildet! Både lystunnel (inspirert av Ari B.?) og UFO-lys-sirkel rundt barnet. Går fra helt mørkt i forgrunnen til lys "engleport" (ooops, der kom Ari B. igjen, gitt) der barnet går. Sterkt.

Det klart største minus er at barnet er så uskarpt/utydelig.
Ingunn T.
Takk for innspill til mitt bilde. Tas til etterretning.

Mvh Ingunn Teigen
Linda N.
Hei Ingunn. Først og fremst: takk for kommentar! :)
Dette var bra!
De sterke kontrastene gir en utrolig spesiell effekt.
Litt uklare skiller mellom enkelte av objektene i bildet.

Mvh.
Linda Nyrud
Stine J.
Hei Ingunn

Nå har jeg kikket lenge på dette bildet ditt. Selv om det klart har sine mangler rent teknisk, så syns jeg det blir underordnet i forhold til innholdet i bildet. Det er en foruroligende stemning i alt det mørke og triste bladverket og i den lyse sirkelen rundt gutten som ser ut som om han står i en malstrøm han ikke kommer ut av. Han prøver å nå lyset i enden av bildet, men forhindres av noe.

Jeg syns du med fordel kan gjøre en kutt i toppen, da lyset mellom bladverket øverst ikke tilfører noe, men snarere forstyrrer.

Et bilde som har kvaliteter.

mvh Stine
Ingunn T.
Linda: Takk for din kommentar.
Stine: Artig å høre dine tanker rundt bildet. Ser du foreslår kutt i toppen. Må tenke litt på det, men takk for fint innspill.

Mvh Ingunn Teigen
Anette O.
Spesielle former, og jeg liker den harde kontrasten i bildet. Som nevnt, er det synd at barnet er uskarpt. Men jeg synes ikke det gjør så mye for helhetsinntrykket. Stilig og annerledes!
Ingunn T.
Anette: takk for din kommentar.

Mvh Ingunn Teigen
Hanne K.
Hei og takk for kommentar :)
Du har utrolig mange flotte bilder, men dette bildet fanget virkelig min oppmerksomhet. Lyset og den harde kontrasten i bildet skaper en bra stemning.
Dett falt absolutt i min smak :)
Ingunn T.
Hanne: takk for hyggelig kommentar.

Mvh Ingunn Teigen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu