BLÅMEIS
Valg av lukkertid 1/100 sek er et helt bevisst valg. Skarpe bilder på 1/2000 sek finnes det nok av:)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger283
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_349837} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Terje S.

Uskarpe bilder tatt på 1/100 sek finnes det sikkert like mange av som skarpe bilder tatt på 1/2000. Men fra spøk over til Halvor.Bra du prøver noe annet oppe i det mørke nord -når dagene krymper inn til nesten bare mørke.Du er nok ikke helt i mål selv om posituren er tøff. Du kunne også undereksponert mer. Slik det er presentert, er det ett ørlite område på hodeparti som er utbrent i blå kanal. Dette ser jeg uten å ha åpnet bilde i Ps.Savner nok ett holdepunkt i bilde med f.eks ett skarpt hodeparti men ett talgelys sendes nordover.
(Det er så populært å sende både smultringer så hvorfor ikke en ett talgelys) ?

Terje
Carsten A.

Bra farger etc. - men her fikk du ikke med så mye detaljer kropp el. hode at det holder. OK eksperiment, men altså ikke helt vellykket.

Forøvrig er jeg ikke enig i at det er noe i veien med eksponeringen her.

MVH CA
åse h.

Hei Robin!
Likte bildet ditt! Abstrahert og uttryksfult! mvh Åse
Tor Eirik P.

Hei!

Liker disse abstrakte småpippene dine! Ble faktisk inspirert til å prøve selv... ikke så lett som man kanskje skulle tro!
Bra jobba :)

Tor Eirik
Adrian Dyrhaug G.

Hei Robin!

Et noe uvanlig men absolutt severdig blåmeisbilde du har tatt her. Et bastrkt bilde med en velvalgt komposisjon. Fine farger og vakker bevegelsesuskarphet. Fint at prøver ut noe utenom det vanlige. Flott!

mvh Adrian Grande
Espen S.

Jeg likte umiddelbart dette bildet. Uskarphet gir bildet et mer abstrakt uttrykk, noe jeg personlig synes ofte kan bidra til å forsterke utrykket av en opplevelse, i dette tilfellet naturopplevesen i møtet med en blåmeis. Her får du frem at blåmeisen er en gul og blå liten kar, som virrer omkring. Og det er jo slik vi opplever ham. Grei komposisjon. Om bildet burde hatt elementer som er skarpere kan selvfølgelig vurderes. Eller kanskje enda mer uskarpt? Grei komposisjon. Kunne kanskje gjort seg med en mørkere bakgrunn. Mvh Espen Seierstad
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu