Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger260
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_350707} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Avsluttet .
Oi,

En gammel mann som går/ser etter ei ung pike "Aqualung my..."? eller en far som følger etter sin datter hjem...eller bare tilfeldig??

Jeg synes dette var nydelig. Bra lys og kontrast. Likte skille mellom det mørke (gamle) og det lyse (unge) Fin arkitektur. At bildet er skrått er prikken over i-en

Mvh

Wilko
Andreas B.
Hei!
Har bare lyst å gratulere med et kjempeflott bilde!!

Beste hilsen
Andreas
Dag T.
Hmmm, mer historie her enn i det forrige. Jeg er litt usikker på den store mørke venstresiden og hvs skjervheten bidrar med.
Avsluttet .
Kjempebra fortelling dette. Her blir historien til alt etter hvem som ser..., men.., slik som sagt forrige gang til samme type motiv, uten det store mørke partiet som framkommer av skjevheten hadde det vært enda bedre.

vh KjellH
Tor Eirik P.
Har vært innom og sett på dette bildet noen ganger nå, og synes det er et meget bra og spennende bilde! Bildet gjør betrakteren nyskjerrig og fanger oppmerksomhet... hva er historien her? Hvem er den mystiske mannen i stort, og hvilken forbindelse har han til jenta i lyset?!!

Kan muligens være enig med Dag T at det er noe skjevt og mørkt til venstre - men jeg synes også det er virktig med en del av billedflaten mørk her.
Kunne vært interessant å sett en versjon til, der du hadde rettet opp bildet litt slik at personene er rette, og da med litt mindre mørke.

Uansett et meget bra bilde! :)

Mvh Tor Eirik
Avsluttet .
Min innlevelse er å se "Jack the Ripper" følger etter "Damen", godt fortellende er min mening.
Mvh. Wind 8~))
Torbjørn V.
Jeg synes det er topp at du bruker en så stor del av bildeflaten og gjør den helt mørk! Den gir en viss dynamikk og spenning i bildet og rammer inn historien.

Mvh Toby
Eli B.
Her er vel forgrunnen lysnet opp litt mer enn på det forrige bildet, samtidig som du har klart å få til en god effekt. Spennende bilde som pirrer fantasien, et spennende smug.

mvh Eli
Chr. G.
Takk for kommmentarer. Bildet er allerede rettet opp en del så det er ikke mye å gå på uten at det går betydelig utover utsnittet. At det fortoner seg lysere i forgrunnen må bero på at jeg befinner meg nærmere ut-/inngangen.
Per Einar G.
Hvorfor er alle bildene skjeve?
Chr. G.
Aner ikke.
Anette O.
Spennende bilde med en flott silhuett. Skulle gjerne sett en versjon i sh.

Anette
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu