Knoppsvane
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger158
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_351418} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .

Enkelt og fint bilde av knoppsvanen.
Fint lys(tatt om kvelden?)
Liker godt de blåe stripene som viser hvor svana har svømt.
På min skjerm føles det litt mørkt.
Tone
ronny s.

Det er eit rolig og behagelig utrykk i dett bildet synst eg.Svana er plasert flott i eine sida som viser at den kommer glidane mot oss.
Eg ahr ikkje so masse og krittisere for eg synst det tekniske sitter godt og bildet kan godt vere sånn, ser ingen grunn til og forandre noko.
Flott levert.

Mvh Ronny
ingebjørg fyrileiv g.

Jeg er kanskje litt kravstor, men det er fordi jeg har sett bilder fra deg som er så mye mer spennende enn dette. -Men alt skal jo ikke være spennende såklart, og det er jo et rolig og behagelig svanebilde. Men det stopper litt der. Det første jeg la merke til (før selve svanen), var store områder som er sprukket og pikselert. Ellers er forøvrig den blå bølgen fin.

vh ingebjørg
Kjell Sigurd S.

Takk for fine kommentarer. Ingebjørg; jeg synes absolutt du skal stille krav. Bildekritikk uten det blir ikke særlig interessant. Jeg er forvørig nysjerrig på hvilke områder du ser som sprukket og pikselert, det fremkommer ikke slike områder på min skjerm.

Kjell S
ingebjørg fyrileiv g.

Ja, jeg er enig i det. Uten krav, blir det vel ikke stort å skryte av.. Områdene jeg siktet til er forøvrig spredt rundt i hele bildet. Men det største er i øvre del mot høyre, og da en tredjedel av toppen. Ellers er det litt rundt det blå, og noe i forgrunnen.

-Ingebjørg
Kjell Sigurd S.

Hmmm... jeg må difinitivt sjekke dette på en annen skjerm. På min standard redigeringsskjerm er områdene du nevner helt kullsvarte.

K
Thorbjørn R.

Jeg ser ingen områder som verken er sprukket eller piksellerte på min skjerm.

Ellers er det jo slik at du - på bakgrunn av det du vanligvis legger ut - har skapt visse forventninger. Dette er et hyggelig og fint teknisk gjennomført svaneportrett - men ikke så mye mer enn det.

Mvh Thorbjørn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu