Uvær i tigerstaden
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger502
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_351686} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Avsluttet .
Godt forsøk men det bommet for meg
Sebastian Mortes H.
Dette bildet hadde vært mye bedre om du hadde hatt et stativ. En er nesten nødt til å ha det om lukkertiden skal bli lenger.
Andreas B.
Jeg er enig med Sebastian. Hadde de fastmonterte tingene vært klare hadde dette bildet etter min mening vært mye bedre. Dette ble for mye rot etter min mening..
Tove H.
Liker utsnitt og plassering av elementene i bildet, men lurer veldig på hvorfor du har valgt å ha det så uskarpt? For det er vel bevisst fra din side? For meg virker det imidlertid som et arbeidsuhell.
Hilsen Tove
Kjartan T.
Bom for meg også Kjell Sigurd, men det er likevel morsomt når noen gjør noe som skiller seg ut.
Avsluttet .
Jeg tipper at den godeste herremann Kjell Sigurd har en mening med dette bilde.
Jeg ser mye og enkle elementer i bildet som utnyttes maksimalt til bildets fordel. Det skal vise uvær, og hvorfor ikke dramatisere det med diverse.
Liker det øde og strenge miljøet, som sikkert er et idyllisk sted i sommerhalvåret.

Et mystefistisk bilde til ettertanke, og vi venter spent på fasiten vi som betrakter dette bilde ditt.

mvh arild
Are H.
Ser vi har vært på samme sted (omtrent samme tid, også, gitt de normalt rolige værforholdene på Huk).
Blir derfor inhabil, men synes ikke dette funker som eksempel på vellykket bruk av bevegelsesuskarphet.
Kvisten i forgrunnen er (bokstavelig talt) en torn i øyet på meg, men det herlige gule skummet er med på å gi litt farge og varme i et ellers kaldt bilde.
Marcus V.
Jeg er sikker på at du har en intensjon med bildet, noe å formidle, og at bildet presenteres slik du ønsker. Men personlig må jeg støtte meg til Kjartans kommentar.
Kristin S.
Synes i grunn du har fått fram en fin uværstemning her,med en viss malerisk effekt. Men synes ikke det er uskarpt nok, slik det er nå er det liksom litt midt i mellom. Jeg hadde foretrukket det helt skarpt, eller ennå mer uskarpt:)
Ellers er det et flott motiv og fin komposisjon.

Mvh Kristin
Kjell Sigurd S.
Takk for fine kritikker. Tanken bak bruk av kamerarystelse/bevegelsesuskarphet er formidling av det som ble opplevd som meget rufsete forhold og sterk vind. Jeg har samme motiv uten denne bevegelsen (uten kvisten også for den sags skyld), men for egen del synes jeg den manglet noe. Derfor falt valget på nettopp denne versjonen. Ser at jeg er i mindretall, men bildet overlever nok her hos meg :-)

Kjell S
anders s.
jeg form min del liker også denne spesielle stemninga
mulig jeg hadde kutta en del i toppen
kvisten er jeg litt usikker på
mvh anders
Helge R.
bra bilde, bevegelsen forsterker naturkreftene, flott lys, blåtonen er god. Kvisten i forgrunnen gir dybde til bildet,
Odd Tore S.
Førsteinntrykket var at jeg ikke var helt fokusert på morgenkvisten. Andre inntrykk at du var skjelven i hendene pga naturkreftene.
Det siste passer best, så jeg tror at jeg skjønner hvor du vil hen. Det kan jo være en OK angrepsvinkel, men jeg synes at toneskalaen (på denne skjermen) blir for lys og vennlig og ikke støtter opp om uskarpheten. Mørkere og mer dramatikk, takk!
Greina er OK, men du kunne ofret litt himmel og gitt greina mer rom mot bunnkanten. Jeg synes at den er mer spennende enn toppen av himmelen.
Odd Tore
Magnar B.
Spennande at du bevegar deg ut i nytt landskap. Ser poenget ditt, men klarer ikkje å følgja deg heilt inn her. Uskarphet er vanskeleg, men spennande å jobba med. Fortsett!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu