bruddstykker av tidlig vinter
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger435
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_352138} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
ingebjørg fyrileiv g.
Guld og purpur! (jeg hører Cornelis V som akkurat synger dette). Farger og kontraster har inntatt sin lekreste vinterstemning, og det ligger et behagelig uttrykk over dette (spesielt for ei vinterglad ei). Man kan jo begynne å filosofere over det knuste, hvordan det varme lyset treffer. Men man kan også bare nyte synes av vinterlys, lekre linjer i skyggene og savne en litt roligere komposisjon. -For så å slenge på litt tittelros da jeg liker den.

vh ingebjørg
Tor Erik P.
Dette likte jeg! Nydelig lys og struktur i bildet.Ville kanskje ha cropet bort den nærmeste ispyramiden og de øverste linjene, men er slett ikke sikker. Ellers synes jeg nesten Ingeborg fortjener ros for å finne de rette ordene til dette bildet (de mellom parantesene).
mvh Tor Erik
Ben B.
Dette synes jeg var nydelig. Litt forstyrrende med de mørke skyggelinjene helt øverst. De drar øynene mine vekk fra hovedmotivet.
Fred S.
Takk til dere:
Ingebjørg: Cornelis V. har jeg hatt et nært og varmt forhold til i lange perioder (musikksmaken min er ustabil...), men Guld og purpur tar jeg ikke. Sportiga Mari, derimot...
Glad du liker det; du er jo min mest pålitelige kritiker.
Tor Erik og Benjamin: Dre nevner begge de mørke linjene helt øverst. Er enig; jeg satt faktisk og kikket på dem da bildet var på plass,scrollet dem over øvre kant, og tenkte det samme som dere.
Pyramiden du nevner Tor Erik er jeg imidlertid ikke like overbevist om bør fjernes.

vh fred
ingebjørg fyrileiv g.
Guld og purpur, fra Märk hur vår skugga. Takk for nok et nytt kompliment. Jeg gir ikke ros for å være snill, er bare ærlig. Men du vet det.

Ha en fin kveld!
vh Ingebjørg
Avsluttet .
Enig om de øverste linjene,de er det ikke så mye vits i.
Men ellers syns jeg bildet kan være slik det er.
Nydelig lys og det er vel det som også gjør dette bildet så fint,uten lyset hadde det lett blitt flatt og grått.
Syns kompen er bra.
Tone
Fred S.
Hjertelig takk, Tone, var akkurat i gang med å svare Ingebjørg da du dukket opp....

Ingebjørg: Ja da så, men da snakker vi Belmann, og jeg foretrekker Vresvijk når han synger Vresvijk.
Derimot hører jeg mer enn gjerne Imperiets versjon av ...hur vår skugga..; når Thåstrøm framfører den kan ikke Belmann bli stort råere. Anbefales hvis du ikke kjenner den !!!

Det var dagens lille musikalske intermezzo på en evig ubesudlet fotoside, beklager.....

vh fred
Ronny A.
Hei Fred.
Liker godt lyset som vitner om en kald årstid, men samtidig så viktig for å skape den lille varmen som mange setter sånn pris på. De øvre linjene synes jeg ikke har noe funksjon, bortsett fra at de forstyrrer noe. Bruddstykkene blir en god kontrast mot den ru, vannrette bakgrunnen. Savner kanskje en større skarphet over hele bruddområdet, men gjør kanskje ikke så mye da de opplyste stedene er skarpe.
Ønsker deg en flott uke videre:-)
mvh Ronny
Kristin S.
Hei Fred.

Et flott motiv og et nydelig lys. Liker bildet, men kunne tenkt meg litt mere rom rundt sprekken. Linjene øverst synes jeg må være der, uten at jeg kan gi en fornuftig grunn til det,synes de passer der:)

Mvh Kristin
Are H.
Ser du allerede er enig i at de øverste linjene bør bort. Bra.

Føler at crop'en ellers er litt tilfeldig. Jeg blir i hvert fall trukket til venstre bildekant, hvor du bare nesten får med slutten på fortellingen.
Stig Børre E.
Fint motiv og mye spennende linjer. De i topp bør bort. Syns mellomtonene er litt tamme og grå - ville lettet de en del. Oppskarpingen virker også litt vel heftig. Komposisjon og lys er bra. Gøy med vinter :-)

StigB
Fred S.
Takk til Ronny, Kristin, Are og Stig Børre. Jeg er enig ned dere i mangt, og uenig med dere i mye, men skal ikke gå i detaljer.

vh fred
Avsluttet .
faldt lige over et af dine bilder, og måtte igang med at se flere af dine meget fine bilder,en ren nydelse og se

mvh. Leif
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu