Flø 1
Var på Sunnmørstur denne uka,og ble anbefalt å ta meg en tur til Flø ute ved havet på Hareid.Jeg angrer slett ikke på at jeg tok turen,du verden for et lys det var like før sola gikk ned og i minuttene etter.Det blir nok flere turer dit!Bare så synd jeg ikke hadde med stativ.
Utstyr
  • Nikon Nikon D200
  • Nikon AF-S Nikkor 24-120 f3.5-5.6G IF-ED VR
  • Blenderf/9
  • Lukker1/80s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger164
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_352903} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Lars Kristian G.

Hei Jarle!
Lekkert stemningsbilde av solnedgangen dette. God komposisjon der steinene balanserer fint. Gode farger. Jeg synes skarpheten er veldig bra tatt i betraktning at du ikke har benyttet stativ.. Vannet som renner inn på sanden er en lekker detalj. Fint formidlet stemning :)
Mvh. LKG
Bjørn H.

Dette er bilder jeg liker,flott

mvh. Bjørn
Thorbjørn R.

Fint lys og stilig med tåka bak der. Jeg synes komposisjonen sitter bra her, med steinene plassert som en trekant i forgrunnen.

Mvh Thorbjørn
Marit O.

Tåka som ligger foran fjellet og forgrunnen
er det som hever bilde for meg Jarle fint lys også.
Ha en fin kveld!
Mvh Marit
Bjorn F.

Velkomponert og vakkert dette Jarle.Fin dybde , liker godt sjøen som kjærtegner steinene og sandgrunnen . Fint lys og farger.God stemning.
Hilsen Bjørn.
neil robert jones f.

Hei, et nydelig bilde rett ette mitt smak.
Fine farge og stemningsfull bilde.
Mvh. Neil
Ann T.

Velkomponert og med nydelige farger. Synes et dette var bra resultat uten stativ!
Mvh. Ann
Arnold H.

Nydelig landskapsbilde, Jarle. Skodda, skinet i sanden og båra som kjærleg krullar seg rundt steinen i framgrunnen tilfører ekstra element, gjer bildet til ein ekstra nytelse. Må jo nemne lyset òg - flott presentert.

mvh
Arnold
Dag I.

Hei Jarle

Slutter meg til tidligere kommentarer og synes dette ble et flott bilde. Fargespillet og komposisjonen liker jeg veldig godt.

NB ! Husk stativ :-D

Hilsen
Dag
Jarle S.

Takk til dere alle for overveldende omtale av bildet mitt.Jeg er jo veldig fornøyd med bildet selv også,men hadde ikke ventet en slik respons.
Takk skal dere ha.
christian m.

Hei Jarle.
Fint lys og gode farger,
Mvh Christian.
Per Harald G.

Stiller meg bak det som er sagt. Eit nydeleg bilde var dette! Saknar ikkje stativet akkurat her:-)
Øyvind S.

Skjønner godt du ble fasinert over dette skue Jarle, det ble jeg også , helt utrolig lys som utstråler varme, bra komponert med steinene som balanserer det hele, fint mykt skumformasjoner i forgrunnen mot den mørke sanden likte jeg godt.. synes du har klart deg meget bra uten stativ, klart at du får mange flere muligheter når stativet er med på neste tur.. der har du noe å glede deg til.. god tur!!
Øyvind
Jarle S.

Takk til Christian,Per Harald og Øyvind for fine kommentarer.Legg merke til at jeg ved en feiltagelse har lagt ut dette bildet også under tittelen Flø 2,mens det var versjon 2 jeg skulle bruke!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu