Dans
Utstyr
  • Nikon
  • Tamron
  • Brennvidde200mm
  • Blenderf/5.6
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger293
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_35568} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Arne A.

Et flott smil. Du skulle fått med overkroppen også, det blir litt tett nederst. Fine farger og en behagelig bakgrunn.

Arne A.
Iver N.

Du har kontakt med personen, og det liker jeg! Enig med A.A. om at du skulle fått med mer av overkroppen. Litt usikker på om du skulle ha kuttet hånda øverst hjørne, men det gjør ikke så mye når du har øyekontakt med danseren.
Espen S.

Hei Andres!

Kan løsningen på ''overkroppen'' være et bilde i høydeformat? Høydeformatet ville også fjernet den tomme flaten til høyre i bildet, og bildet ville føltes enda tettere uten at du hadde behøvd å gå nærmere!

Liker ellers kontakten med personen, men jeg føler at skarpheten ligger på personens skulder/sjal!?! Kunne ønsket meg øynene skarpe istedetfor!
elisabeth t.

Nydelig dette!!!
Nikolai E.

Hadde vært interessant å vite om dette bildet er et utsnitt av orginalen eller on det er hele filmruten. Uansett synes jeg komposisjonen er flott, bortsett fra tomrommet til høyre i bildet. Dette er en uinteressant flate som du godt kunne a kuttet bort inntil det røde nederst.
Jeg kunne også tenke meg at hele hånden hadde vært med, den inngår som en viktig del av motivet/situasjonen. Derimot synes jeg det ikke er nødvendig å ha mer med av overkroppen. Fokuspunktet synes å være ved øret/halsen, med gradvis avtagende skarphet i retning kameraet. Men det gir en viss softeffekt som tilfører bildet sjarm. Friske farger, god kontrast, det er virkelig spenst i dette bildet!
Andres H.

Takk for kommentarer. Liten forklaring: Bildet er tatt under Karnivalet i Barranquilla (Colombia) i februar hvor det var masse flotte dansere, men desverre var det bare å fyre løs når du fikk et glimt mellom menneskemengdene. I dette tilfellet var det en danser som gav meg et flott smil som jeg hadde ca. 2 sekunder på å forevige. Derfor ble det et snap-shot som selvsagt kunne vært gjort mye bedre som høydeformat. Dette er originalbildet - uten noe manipulasjon.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu