The ice has eyes.
Store luftbobler, og små. For å få fram de små tydeligere har jeg kanskje skarpet opp vel mye. Legger derfor ut også en uskarpet versjon.

Tittelen er god øvelse på forskjellen mellom stemt og ustemt -S-
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-11-20 23:28:00
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2008-11-23 10:44:05
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger605
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_356276} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (32)
anders s.
artige formasjoner
likte best versjon1
er som sagt glad i usm:-)
mvh anders
Stig S.
Lenger mellom isbildene nå enn det var for et par år siden. Dette er et av de bedre på lenge;-)) Foretrekker den skarpeste varianten, synes boblespillet er fint. Ville vurdert et kapp like innenfor boblen lengst til venstre - den er ikke så fint definert som resten.

--stig--
Anne Ø.
Utrolig hva naturen, is kan gi av former.
Synes dette utsnittet er meget bra, øynene, linjene
og fargetonene. Fin struktur med den skarpeste, hovedv.
Avsluttet .
Herlige former og mønster i denne isen.
Du har laget en god komp.og jeg liker V1 best,liker at øynene kommer såpass godt fram som de gjør i den.Også best kontraster i den syns jeg.
Tone
Egil R.
Flotte formasjoner og fine farger.Liker v1 best,synes den lyse linja og terrenget i isen kommer fint fram da.
Tove H.
Bra komposisjon - dekorativt med linjen og øynene. Bra sett dette - liker godt v1! Fint med mange øyne - kan også se for meg en enda enlere versjon - eller flere. Morsomt bilde!
Hilsen Tove
John H.
Hei
Er usikker på om versjon 2 er en forbedring. Noe midt i mellom kanskje. Får en merkelig assosiasjon til Mumidalen når jeg ser på dette bildet.
John
Geir Roger S.
Dette var et bra utsnitt, med behagelige kurver og farge.

Mhv GeiR
Bente K.
I isen dannes mange spennende formasjoner, ja. Men om det gjør dette til et spennende bilde er et annet spørsmål.Jeg vil kalle dette et helt greit bilde.
Stig Børre E.
Veldig bra. Linjespillet er topp. V1 er best.
Ville vurdert litt alternative toner, S/H eller blåtonet.

StigB
Thorbjørn R.
Jeg synes mønsteret og fargene er fine. Det er pent å se på, men det skaper likevel ikke den store entusiasmen for min del. Et lite spenningsmoment ett eller annet sted savnes.

Mvh Thorbjørn
Ingunn T.
Tok et bilde av slike isformasjoner selv her om dagen, men tror ikke jeg legger det ut etter å ha sett dette. Den hvite linjen i isen ble et vellykket brudd i bildet. Det er også et bilde som tåler mye oppskarping, så synes ikke det er for mye. Ekstrem oppskarping blir nesten å regne som en slags filtereffekt, og noen ganger passer det fint. Som her.

Mvh Ingunn Teigen
Fred S.
Takk og takk igjen, dette var da helt over all forventning. Akkurat som Bente lurte jeg på om dette egentlig var noe spennende bilde. En kan ta spennende bilder av hva som helst, og en kan ta intetsigende bilder av hva som helst, men is ere kanskje av de mer takknemlige motivene. Mange isbilder før, sier Stig, og is er jo fremdeles et motiv med potensiale.
Vel; jeg la det ut under stor tvil, men selv om bildet ikke akkurat er "typisk meg", syntes jeg det hadde et litt underfundig og absurd preg som jeg oippfattet som positivt. Ser på tilbakemeldingene at flere har oppfattet det på samme måte, og vel så det, mens andre er skeptiske. Det er gode tilbakemeldinger for meg.

...og mummitrollet, John ? Joda;...egentlig liker jeg å påstå at poenget med abstrakte bilder er i alle fall IKKE at en skal gå på jakt etter "vesener" i dem, men av og til kan jeg ikke la være selv. Så la gå da, jeg fikk selv en mummitroll-opplevelse da jeg så bildet på skjermen.

vh fred
ingebjørg fyrileiv g.
For et fiffig få-fram-smilet-bilde, Fred. Jeg synes det flakkende smilet er sjarmerende, og øynene er jo også lekre. Jeg klarer ikke helt å se bildet uten dette ansiktet, og da blir det heller ikke så fengende. Jeg liker linja, men tror det hadde vært like så bra uten et eller annet (fx da det veldig oppmerksomhetstrengende ansiktet). -Om ikke det motsatte er ment, selv om det ikke helt ser slik ut. Jeg synes at oppskarpinga er for meget.

vh ingebjørg
Aina s.
"They are all around you" Et bilde som kan bidra til en viss paranoia. Liker smilefjeset. Linja er flott. Da kan man velge om man vil se smilefjes eller en amøbe med øyne i øvre del av linja. Artig bilde. Jeg lurer også på om en mellomting ang oppskarping hadde vært bedre, og synes du kan klone vekk øyet helt til venstre.
Ha en fin kveld.
Mvh Aina
Inger-Lise S.
Meget bra komp og motiv her. Gjør seg.

Inger-Lise
Stine J.
Hei Fred

Nesten som en galakse med en motorvei gjennom dette. :) Fint komponert og dekorativt. V1 best i mine øyne. Er usikker på tonene i bildet, ville gjerne sett dette i s/hv med litt kraftigere kontraster.

mvh Stine
Fred S.
Takk til Ingebjørg; Aina, Inger-Lise og Stine.
Har lagt ut svart/hvitt-versjon; litt kraftigere kontrast, fjernet et par "øyne".

vh fred
Marit O.
Flott og dekorativt Fred,nydelig linjeføring
og mønster,går for hv og sh versjonen!:)

Mvh Marit
Inger-Lise S.
V#3! Her fikk komposisjonen også et løft.Bra!

Inger-Lise
Stig Børre E.
V3 ble knall.

StigB
Stine J.
V3 ble super!!!

mvh Stine
Odd Tore S.
Jeg ser fiskeøyne på en, muligens to fabelisfisker.
Hovedbeholdningen for meg er derfor den fint buede linjen i isen og de to øynene som omsluttes av den. Om det da hadde vært behov for fler øyne er jeg ikke sikker på, kanskje to som stirrer i passende retning utenfor også.
Mye oppskarping passer bra i min tolkning av fisk, sikkert en art lysprikkfisk med selvlysende plankton omkring eller noe slikt.
Komp & co får andre ta seg av, jeg er (fortsatt) mest opptatt av om bilder setter i gang en eller annen prosess i meg. Det gjorde dette.
Odd Tore
Eva Marie P.
Så stilig med disse øynen som virkelig ser på oss, litt creepy...kem som gjemmer seg under isen:O)
Jeg faller for v3. Liker kontrastene og boblene i isen kommer godt frem.Fine linjer.
Artig å se kunsten som naturen tryller frem, det kreves litt å se det og, du er kreativ Fred.
-epl
Tove H.
V3 ble skikkelig bra! Det hjalp å rydde og sv passet godt.
Hilsen Tove
Fred S.
Hjertelig takk igjen til dere siste også.

vh fred
Erland P.
Hej
Smukt
Dejlig leg med farvewr
Hilsen
erland
Anette O.
Flotte former! Jeg liker versjon 1 best, hvor skarpheten får frem alle de minste luftboblene, samt blånyansene.Ellers ville jeg kanskje vurdert å kutte en centimeter eller to i høyre kant.

Anette
Øyvind A.
Ok former, men litt dødt mht lyset.
Tittelen ødelegger mer enn den gavner.
mvh Ø.
Fred S.
Takk til Erland, Anette og Øyvind.
Lyset regner jeg som underordnet "formene" her.tittelen derimot "sucks"......

vh fred
Øyvind A.
Jeg ser nå, på kalibrert skjerm, at lys/kontrast fungerer bra. Det var tabbe å vurdere dette fra en blass jobb-skjerm.
mvh Ø.
Håvard F.
Et bilde som har gått meg forbi. Synes V1 med sitt grafiske preg, anelse av ansiktsgjennkjennende med 2 øyne, et halvskjevt smil, fargetonene. Symitrien, komposisjonen og balansen gjør dette til et meget bra bilde. Alt er bra her Fred.
mvh
Håvard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu