• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-11-21 20:11:26
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger289
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_356417} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Leif Egil H.
Hei Torbjørn

Dette konseptet likte jeg.
Synes at en del av bøkene blir fryktelig hvite, spesielt de i venstre topphjørne.
Ellers en flott situasjon på venteområde på en togstasjon (antar jeg).

Leif Egil
Thorbjørn R.
Fin hverdagsscene. Alle er opptatt med sitt. Sammenstillingen mellom de to til høyre blir litt rotete. Jeg synes også at de overeksponerte bøkene tar for mye oppmerksomhet, det blir nesten ubehagelig å se på. Men selve scenen og utsnittet her er flott, synes jeg.

Mvh Thorbjørn
Bente K.
Jeg synes dette bildet framtrer rent til tross for mange elementer (rot). Det må komme av alle de rette linjene. Men det jeg fester meg ved her er at tilsynelatende samme person befinner seg to steder i bildet. Plasseringen av de forsterker dette.
Torbjørn V.
Takk for gode kritikker. Har lagt til en versjon der jeg har 'brent' inn bøkene i 'mørkerommet'...

Mvh Toby
Thorbjørn R.
V2 ble bedre, ja.

Thorbjørn
Stig S.
Tilbake på sporet, som forventet:-) Helt klart v2. Bra jobba!

--stig--
Fred S.
Tar dette som ren trening i å kommentere det jeg oppfatter som "sære svarthvitt-bilder". Det er mange av dem her, de setter større krav til seerne og ikke minst kommentarene, og da er jo f/64 på det sporet kategorien skal være på...
Mamge utbrente bøker, ja.... Jeg har ofte inntrykk av at densklags ikke spiller så stor rolle i b/w -bilder ; korriger meg om jeg tar feil. Uansett forstyrres jeg litt av de hviteste omslagene.
Ideelt sett ville også jeg ha ønsket at fyren helt til høyre sto alene, ikke minst fordi de tre andre i bildet gjør det, og dermed ville en ha hatt en "fellesnevner". Uansett interessant at han i "togruppa" har samme blikkretning som han i døra, og at blikkene på sewtt og vis møtes i bokbetrakteren..
Innholdsmessig blir dette en slags "ting å gjøre på en flyplass når du kjeder deg". men det igjen er ikke nok til å gjøre dette bildet særlig spennende for meg....
Men som sagt, jeg trener....

vh fred
Aina s.
Jeg liker "sære svarthvitt-bilder", men synes ikke dette er sært. Synes rett og slett dette blir for kjedelig. Finner ikke noe i bildet som gir stemning for min del, og savner den lille snerten med et eller annet som vanligvis gjør gatefotografi severdige. Kanskje hadde det gjort seg med noe i bevegelse på bildet. Men sh konverteringa ser ok ut, og V2 ble mye bedre.
Mvh Aina
Torbjørn V.
Takk til alle for interessante innspill. Jeg synes du gjør en bra jobb med å kommentere Fred. Jeg ser at bildet hadde blitt vesentlig renere av at de 2 personene hadde vært 1 - men samtidig byr det meg imot å be en av karene om å fjerne seg,-) I allefall hvis jeg skal være tro mot gatefotografiet. Dette er Oslo S - og er et bra sted å gå rundt med kamera.

Mvh Toby

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu