River Wild
Naturlige farger, pluss en anelse saturation: Mye jern i fjellet her, dessuten var vannet i elv og foss påfallende gult, muligens pgs. snøsmelting. Og for sikkerhets skyld: Uskarpheten er tilsiktet.
Utstyr
  • Coolpix 885
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger189
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_35839} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Kenneth P.

Dette synes jeg ble slik midt-i-mellom uskarpe. Dra den enten skarpere eller skikkelig uskarp. Fargene er forsåvidt fine de, men personlig ville jeg nok ha mye mer saturasjon i bildet. Dratt opp den gule fargen en del i allefall. Ved mye større uskarpe kunne dette blitt en bra abstrakt - nå vet jeg ikke helt hva jeg skal mene. Ikke spennende nok komposisjon til å være sylskarp heller - så min mening er at dette burde vært dratt over til det mer abstrakte. Ikke ligge slik midt i mellom alt.
Fred S.

Greit synspunkt, men jeg er overhodet ikke enig med deg; Kenneth. Jeg er ikke ute etter et abstrakt resultat, men nok uskarphet til at elva får bevegelse; dynamikk om du vil. Når det gjelder fargemetningen mener jeg det er mer enn nok, lurte faktisk på om jeg skulle la det bli slik det var i originalutgave.
vh FredS
Kenneth P.

For meg så er dette bildet ikke fullt forløst - men det er mitt syn. Har full forståelse for ditt. Heldigvis er vi ikke alle like. Det ville ha vært kjedelig gitt.
leif b.

Joda, det hadde värt kjedelig. Og heldigvis så er
vi ikke like.Men bildet var spennende,det kan det vel väre enighet om.Ha en fin dag...leif
Jóhann Á.

Hei Fred!
Jeg falt nok ikke helt for dette bildet som det står her. Det jeg syns er bra er at du har ikke noen områder i vannet som er utbrent. Fargene er også nok så realistiske. Hvis det var vann over stein du var ute etter har du det i nederste delen av bildet og droppe stenene øverst?
Fred S.

Takk Leif B, hyggelig å høre fra deg !
Og alltid hyggelig å høre fra deg, Johann ! Nei, ''vann over stein'' ? Jeg har tatt en del elvebilder de siste par dagene både med steiner,is ,vann og snø, men hva jeg til en hver tid er ute etter er ikke så lett å svare på. Dette er forresten første gang jeg bevisst har lagt ut et uskarpt bilde (med unntak av ''partyspøken'' ''Vargtimen'' ), og jeg tror ikke det kommer til å bli en vane. Men selv likte jeg faktisk dette bildet !
vh Fred
marita s.

enig med KP. det er litt tåkete, føler at jeg ser dårlig liksom...og ville nok dratt på med litt mer kontrast. ellers er det et spennende utsnitt!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu