In Memory of
Jeg ble en smule kreativt engasjert etter å ha lest nyhetene om hunden som ble funnet i en container, og skrev noen ord om det som finnes på hjemmesiden min. Men det ene leder ofte til det andre, og apropos hunder i containere, er dette laget til minne om en annen hund som også satt i en "container" for lenge siden. Denne presentasjonen er ment for å oppmuntre til refleksjon. Jeg tar gjerne imot kritikk på alt fra bildet til engelsken, og gjerne si ifra dersom det ikke funker. Bildet er også et lite eksperiment i sjangeren- hvor lite lys kan et bilde tåle ? siden lys er en viktig faktor innen fotografi.

Laika come home
You know it´s not too late to turn
Give us belief and let us learn

What did He say
when you were lonely
Did you see beauty, was it heavenly ?

Did He see earth
as a reflection in your eyes
Did you reveal humans poor disguise ?

Laika come home
Science need to know
Is there a God or a big black hole ?

Did He speak, can He cry tears ?
Laika come Home
May you rest among the stars
Utstyr
  • canon 400D
  • canon 28-80mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger244
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_360917} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Tone A.
Hei
Dette er ikkje eit lett bilde å kommentera. Men då eg er svak for dikt og også kan kommentera dette,så gjer eg eit forsøk.
Det er fin rytme i diktet med ord som rimar.Men siste setningen i siste verset bryt med rytmen og er litt for kort.Du kunne hatt med eit substantiv der.Her er berre eit forslag frå meg.
Did He speak,can He cry tears?
Laika come home
May you rest amoung the stars.

Bildet står fint til diktet. Her har du fått fram det store himmelrommet kor månen er så liten. Høgdeformatet fungerar godt her.
Skylaget øverst og nederst er opplyst av månen og mjukar og gir kontrast mot det mørke.
Og elles ligg skylaget nederst også og mest hyllar inn fjelltoppane. Heilt nederst stikk det opp nokre fjellknausar som forstyrrar litt roen elles som pregar bildet.Eit kutt kunne vore eit forsøk.
Landskapet er mjukt mens månen med detaljar er det einaste skarpe i bildet med fint lys. Skylaget øverst og nederst rammar inn himmelen. med tanke på at bildet osar av stilla kan månen vera såpass i midtstilling, synes eg då.
Både eit dikt til ettertanke og eit nydeleg bilde har du fått til.
Helsing Tone

Aina s.
Tusen takk for tilbakemelding på både dikt og bilde. Det siste verset har jeg tenkt skal være Han som snakker, hva ville han sagt, hvis så fremt Gud finnes. Ser at det ikke kommer frem, og jeg hadde litt trøbbel med det. En annen mulig løsning kunne kanskje vært å sette de to siste linjene i" tegn, for å lage sitat av det, evt "rest among my stars". Liker løsningen din også.
Fint du ser hvor jeg vil hen med bildet i forhold til diktet, det var godt å høre. Skal prøve forslag om kutt. Jeg tenkte kanskje den mørke kanten nede til høyre balanserte den mørke kanten i fjellene til venstre, men ser hva du mener med at det blir roligere m et kutt.
Mvh Aina
Chr. G.
Jeg sitter på en forholdsvis nykalibrert (trur eg) sjerm, og for meg blir dette en lys dært på en svart flate - uansett hvor mye dybde og patos du forsøker å legge ved i form av tekst. Det fenger ikke for meg - med andre ord.
Aina s.
Hei CG. Jeg liker bildet godt selv, og synes det er veldig hyggelig at Tone ser noe positivt i det. Men det har nå "gått runden" her uten den helt store entusiasmen, så jeg tror ikke du er alene om dine synspunktet CG. 166 visninger og "stille" kommentarer tolker jeg som et dårlig tegn. Synes det er bra du tar deg tid til å påpeke at du mener det ikke fungerer.

Mvh Aina
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu