Skogstemning
Bildet inngår i albumet Landskap med hund -
Utstyr
  • Minolta 5000 AF
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger140
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_3630} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Carsten A.

Stemningsfullt, men uten hund, helst.
MVH CA
Thorfinn B.

Blir litt klissete, men likevel også litt delikat. Enig med Carsten at bildet faktisk hadde vært bedre uten hunden, eller best av alt at hunden hadde vært plassert annerledes i motivflaten. Hadde hunden stått andre veien (snudd seg 180 grader), ville det styrket bildet betraktelig. Nå står han/hun med snuten litt ut av bildet og det synes jeg blir feil i dette bildet.
Carsten A.

Når jeg nå ser dette for annen gang, synes jeg nok softingen (eller hva det nå er) kan være noe overdrevet. Det bli to partier nær billedkanten (ett på hver side) som gror litt for mye igjen.
MVH CA
Lars-Anders M.

Jeg liker stemmningen i bildet. Softingen er ok det er den som gjør bilden her etter min mening.
Steinar V.

Kan slutte meg til det meste som allerede er sagt. Det er stemning i denne skogen, helt klart. Men alle elementene i bildet er i større eller mindre grad i siluett - bare ikke hunden !? Den virker svært tilfeldig plassert - uten mål og mening. Delvis er den også dekket av en busk el. lignende. Dessuten liker jeg heller ikke den lett utbrente bakken i forgrunnen med den skarpe svarte kanten nederst i bildet. Altså bra stemning, men mye å rette på. :-)
Thor Inge V.

Vakkert og uvanlig! Fint å se et bilde som fjerner seg fra hverdagsrealismen som preger 90% av bildene på bildekritikken. Naturbilder i svart-hvitt kan være effektfulle når de er så bra som dette. Softinge er er tanke for kraftig (smak og behag selvfølgelig), men i motstening til noen av de andre så mener jeg at hunden tilfører bildet et interessepunkt i noe som ellers kunne ha blitt ''empty landscape''. Bra stemning, lite å rette på :)
Bjørn H.

Enda et eksempel på at bilder oppfattes ulikt
av de forskjellige betraktere. Det er ikke noe rett eller galt når det gjelder bilder,
det har med personlig smak å gjøre. Det
er vel noe av det som gjør foto spennende.
Personlig likte jeg dette bildet.
Avsluttet .

Fin stämmning,byt hunden mot en älgtjur :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu