Staffans låve +Ny versjon!
Jeg kom over denne stemningsfulle veggen og klarte ikke bestemme meg for om jeg skulle ta et utsnitt av benken eller vinduet og endte opp slik det ble, - med begge.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-02-21 18:25:32
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger111
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_363574} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
elin a.

Her bør benken være med. Den ser jo like slitt ut som løen.... Tenk om den kunne snakke:) Liker veldig godt stemningen i bildet og utsnittet du har valgt.
En flott helg til deg.
elin
Knut R.

Tusen takk for hyggelig kommentar, Elin!

Ønsker deg også en flott helg!

mvh Knut
Eli R.

Herlig! Kunne tenke meg en liten retteøvelse for å få plankene til å gå loddrett.
Komposisjonsmessig kunne jeg godt tenkt meg å satt både benken og vinduet litt til siden i bildet og så introdusert et tredje element på siden. Men det er bare min smak :-)
- Eli
Tove H.

Vinduet er absolutt et bilde for seg! Men dekorativt med utsnittet du har valgyt også! Fargerikt fortellende!
Hilsen Tove
Knut R.

Hei Eli! Takk for hyggelig kommentar, og takk for at du utfordrer meg! DET trigger meg til å utvikle meg videre.

Jeg ville gjerne også hatt plankene loddrett, men jeg er ikke no' flink i PS. Vet dog at man kan gjøre et bilde mere "trapes", dvs bredere i toppen.

Komposisjonen kan jeg også fixe, da jo motivet står der hver dag, men jeg skulle gjerne hatt ditt kreative innspill på hva som kunne passe i et bilde som dette. Noe "tradisjonelt" dvs noe i samme stilen som benk/vindu eller noe helt utradisjonelt/crazy?

mvh Knut
Knut R.

Tusen takk til Tove også!

Jeg tror jeg må ta et nytt bilde av vinduet, når lyset er riktig, og så må jeg lære meg å rette linjer i PS, da jeg jo ikke har noe slikt Nikon objektiv som brukes for slikt.

mvh Knut
Inger-Lise S.

Enkelt og rent,-ditt varemerke. Gode fargenyanser,flott struktur i stein og treverk og bra komponert.Jeg liker at benken ikke står symmetrisk under vinduet!Syns også det er sjarm i at plankene/bordkledningen ikke er "perfekt" loddrett:)

Inger-Lise
Knut R.

Tusen takk, Inger-Lise!

mvh Knut
Per T.

Nok et flott miljøbilde av deg. Enig i mye som er sagt. Enkelt og rent er noe som fort fasinerer synes jeg. Bildet har stil. Jeg er dog litt i tvil om hvor mye du skal rette ut av plankevinkler på dette bildet. Mulig det står i "fotoboka", men de skjeve plankebordene tilfører bildet også litt av sjarmen sammen med knuste ruter, manglende maling og at ikke alt er like symmetrisk (benken står for eksempel ikke rett under vinduet). Er helt enig i det Eli sier om å unngå midtstilling. Med et tredje element som hun nevner tror jeg dette ville kunne blitt helt toppers. Men det er ofte vanskelig å få alt av elementer på plass der man ønsker :) Mvh Per
Knut R.

Hei Per og takk for din fyldige kommentar!

Ja, det er ofte mange vanskelige valg som skal tas når man fotograferer. Noen må tas der og da, og andre i etterbehandlingen. Ikke alltid lett å vite hva som vil gi det beste resultatet. Og det er vel heller ikke bare ett eneste rett resultat heller.

Helt enig i det Eli sier om et tredje element. DET lærte meg noe jeg ikke hadde tenkt på før hun nevnte det. Jeg skjønner at jeg heretter må ha noe på lur i fotosekken, og at jeg ikke lenger kan gå på tur med kun kameraet hengende om halsen. Man vet jo aldri hva man kan finne på vår vei som "foto-Askeladden"er. Jeg fant, jeg fant ..., men dette kan jo bli enda mer spennende hvis jeg puttet inn et overraskelsesmoment i bildet.

mvh Knut
Ann T.

Hei Knut - dette var et fint miljøbilde. Også et stemningsfylt men litt melankolsk bilde. Det røde farge er veldig fint, men det er trist å se at det har vært en del hærverk på denne fine sitteplassen. Flott struktur i steinene og treverk og det er bra komponert. Bra fanget!
Mvh. Ann
Knut R.

Tusen takk, Ann!
Ja, jeg er redd for at det knuste vinduet er hærverk på en ellers så fin plass. Veggen er sydvendt og mange historier har nok blitt fortalt på dette stedet gjennom årene.

mvh Knut
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu