Örebro Slott 1993
Ett rent vykort?(=kjedeligt?) Kanske det men när nu slottet är så vackert som det är så...
Utstyr
  • Nikon FE
  • Sigma 24mm/2,8 man.
  • Brennvidde24mm
  • Blender-
  • FilmtypeKodak Technical Pan
  • Nei
  • AnnetStativ har jag troligen använt, minns inte men med ISO 25 och bländare runt 8 så borde jag inte klarat det utan:-)
    Filmen framkallad i Agfa Rodinal i stor utspädning.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger263
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_3644} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .

Jeg synes ikke bildet av slottet tilføres noe ved å gi bygården i bakgrunnen til venstre en såpass fremtredende plass. Jeg ser poenget ved å legge rekkverket i forgrunnen som en linje som leder inn i bildet, men det leder dessverre mot bygården, og det er vel ikke den du ville vise? Jeg ser en vollgrav eller noe lignende til høyre i bildet. Kanskje kunne du ha brukt det til noe, og fått slottet bedre frem, isolert fra bygårder og øvrig miljø? Dette er en rent komposisjonsteknisk kommentar, mørkeromsarbeidet får andre kommentere. Jeg syns bildet er fint,jeg.
Nina J.

Dette bildet likte jeg,Mats-det beste jeg har
sett av dine bilder-en kan se hvordan det ser ut rundt slottet også!!:)
Jóhann Á.

Jeg liker bildet, bra toneomfang med fin tegning i himmelen. Jeg er ikke sikker om jeg er så begeistret for de grenene til høyre.
Carsten A.

Enig med foregående, særlig Ola-E.H sin kommentar, og studerer på om kanskje et bilde med mer speilig av slottet i vollgraven hadde vært bedre. Dette er ellers god sv/hv teknikk, men som så mange ganger ønsker en seg bare lite mer brillians. Ganske forsiktig bruk av USM-filteret i Photoshop hadde antakelig vært nok.
MVH CA
Avsluttet .

Trevlig bild men den lilla kviststumpen till höger har inte så stort existensberättigande..
Birna R.

Jeg set avgjort et poeng i å vise slottet med tilstøtende bebyggelse. det klarer du brukbart, men det spørs om ikke utsnittet hadde blitt enda mer virkningsfullt ved å flytte seg 2-3 m til venstre, samtidig som standpunktet ble senket litt. Da ble du kvitt greinsnusket i høyre ramme, og kunne unngå de mer moderne tregreiene midt i vollgraven.

Himmelen er forøvrig litt blek, mens mellomtonene kunne ha hatt litt mer snert. Unsharp masking er et godt virkemiddel for det siste, men ellers finnes jo kurveverktøyet i photoshop.
Mats N.

Tackar för allt detta!
Visst kan man tänka sej andra vinklar etc. Det jag först och främst ''tar åt mej'' är grenarna som jag nog tycker borde väck, eller synas lite mer som del av förgrunden, för mer djup i bilden.Även kunde jag efterbelyst himlen ännu mer vid kopieringen än jag redan gjort, samt evt. ökat kontrasten lite lite till.Jag har tyvärr inte något program där man kan tex. välja var i tonöomfånget man vill öka ''stinget''.Det blir att göra bätre kopior innan skanning!Helt andra bilder på detta motiv kommer säkerligen från mitt håll...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu