Underneath your ice
Shakira får ha meg unnskyldt for å leke ordspill med tittelen hennes, og ellers er det fritt fram å tolke den i alle retninger.
Bildet ble til i/ved en elv: Is, og mest vann i dette tilfellet. Noen ganger lever selv den lille coolpixen min sitt eget liv, og i dette tilfellet fikk jeg mer enn ventet ut av motivet; selve elvebunnen. Fargene er stort sett ekte, auto-levels, og litt kontrast/saturation. Fint å ha med kamera på jaktturer, i dette tilfellet ble det mer Weidemann enn veidemann.
Utstyr
  • Nikon Coolpix 885
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger205
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_36461} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Kenneth P.

Nydelige farger, Velkomponert.
Jóhann Á.

Hei Fred!
Weidemann, så absolutt. Morsomt med så abstrakt bilde og de sterke fargene. For meg blir den røde delen i midten blikkfang (er dette et norsk ord?), det jeg fester blikket på, men da forstyrrer litt den lille rosa flekken til høyre. Tror du bilde ville blitt sterkere hvis (og jeg vet at dette er å banne i kirken) formatet ble mer kvadratisk? :o)
Fred S.

Kvadratisk !? Misliker det formatet, Johann, det skal mye til før jeg inngår kompromisser som ender opp i noe slikt. Blikkfang er et godt, norsk ord, javisst, og at den røde steinen skulle bli SÅ rød var litt uventet.
vh fred
Bent S.

Her har du jammen fått til noe meget bra, Fred. Dette er det smell i. Synes det røde feltet er svært heldig her og en liten gjentagende ''avlegger'' helt til høyre er bare sjarmerende. Fred, dette er et bilde jeg godt kunne tenke meg på veggen. Flott!!
Mvh. Bent
Fred S.

Takk for hyggelige og konstruktive kommentarer fra alle tre !
vh FredS
Ole N. S.

Abstrakt, men absolutt tiltalende. Det er virkelig smell over fargene. Det eneste som jeg synes var litt uheldig var det rosa partiet oppe til høyre. Blir stadig sittende å se på det, men bildet ''fungerer'' absolutt for meg.

-Ole
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu