naturens sårbare mesterverk
Utstyr
  • Canon 50D
  • Tamron 90mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger359
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_365549} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .
Hei Ingebjørg
Et fint lite stykke arbeid du har fått frem her. Liker den kalde farven, komposisjonen er meget delikat.
Skarphetsplanet er også sårbart, og ligger pent på pinnen og iskrystallene på den. Dvs. iskrystallene ligger pent i skarphetsplanet i område nær pinnen. Jeg finner også igjen noen skarpe detaljer nedenfor hovedmotivet, som ligger i samme skarphetsplan. Det gir en fin og liten dybdefølelse for bildets hele oppbygning.

Et velfungerende balansert bildet Ingebjørg.

mvh arild
Thorbjørn R.
Passe stemningsfullt og diffust, men med skarpe detaljer til å feste blikket på.

Mvh Thorbjørn
Ivan H.
Hei,

Synes bildet blir litt for mørkt. Jeg ville justert levels/curves selektivt på de lyseste partiene for å få de lysere og mer mot hvitt.

Samtidig liker jeg linjene her, men blir usikker på når greinen/strået ligger horisontalt. Men ser at du har tilpasset resten diagonalt.

Hilsen
Ivan Holmedal
ingebjørg fyrileiv g.
Takk for tilbakemeldinger!

Pinnen/greina/strået er forøvrig en liten blåbærkvist.


Ivan - Jeg har sett bildet på to skjermer, og synes også at det er for mørk på denne skjermen. Den mer kalibrerte macen viste et lysere bilde, og det stemmer nok mer en hva jeg ser på nå. Kvisten stikker ut sidelengs fra snøen, og ingenting er tilpasset, bare komponert (om man kan si det slik).


vh Ingebjørg
Svein B.
Klassisk godt Ingebjørg dette, både i uttrykk og utførelse. Jeg har ikke noe forslag til forbedringer- og føler dermed du har lykkes ganske godt. Liker godt linjene og mønstret krystallene danner utover fra det skarpe blikkfanget i kvisten. Skulle det være noe så måtte det være at nettopp kvisten gjerne skulle fadet ut/innover i bildet mot høyrekanten (som resten av bildet)- den blir noe brå som den er nå.

Mvh
Svein B
Ivan H.
"Kvisten stikker ut sidelengs fra snøen, og ingenting er tilpasset, bare komponert (om man kan si det slik)"

Mente komponert her ja. Mente ikke at du hadde plassert elementene på forhand.

Ivan
Jóhann Á.
Pent og Ingebjørgsk! :o)
ingebjørg fyrileiv g.
Takk til dere siste!

Svein - jeg forsøkte å få til en utfading av kvisten, men det gikk skeis, og snøen raste over hele kunstverket. -Ikke enkelt å jobbe med slike skjøre ting.

Ivan - Fint, da er vi samstemte.



vh Ingebjørg
John H.
Hei Ingebjørg.
Du har prestert bedre en dette. Bildet er greit nok, men ikke mer en det. Diagonalene i isrosene er dekorativ, men kvisten som baner seg veg inn i bildet som et spyd er for dominerende.
John
ingebjørg fyrileiv g.
Takk for tilbakemelding, John. Jeg legger ikke ut det beste bestandig, men også det jeg er usikker på eller noe jeg ikke liker. Her liker jeg iskrystallene/mønsteret, men ikke kvisten. Når det er så nydelig ute, mister jeg ofte konsentrasjonen for å få til gode bilder, og ender opp med noe som dette..

vh Ingebjørg

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu