Riktig god jul!
Tror de fleste vet hvor jeg vil med dette bildet. Det er ikke veldig godt teknisk, men jeg mener budskapet er viktigst her.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-12-21 22:52:03
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger321
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_362566} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .

Oij ja,dette går rett hjem.............hvor vi godt vi har det,må vi bare lære å sette pris på det.
God jul til deg også.
Tone
Anne-Lise S.

Dette er et slikt motiv som får tankene og følelsene frem, og spesielt i en tid som vi er inne i nå. Vi haster avsted for å kjøpe gaver, og mange bruker mer penger enn hva de har. Kredittkortgjelda øker, selv i disse finanskrisetider, og mang en gave havner i en godt lukket skuff når julaften er over, totalt ubrukelige og unyttige. Samtidig er vi mange som har mulighet til å gi gaver som den enkelte ønsker seg og trenger. Vi skaper stjerner i blikk, latter og smil. Når så et bilde som dette dukker opp, og som viser verden slik den også er, så får jeg mest av alt lyst til å åpne armene og ta ham med hjem...

Sterkt, og til ettertanke i denne materialistiske tid...

Må ditt hjerte fylles av varme og fred i juletiden!

Mvh
Anne-Lise
Tove H.

Et viktig bilde - takk for at du deler det med oss og får oss til å sette ting i perspektiv. Så viktig at vi ikke bare kretser om vår nærmeste krets i jula, men bryr oss og deler med andre som trenger hjelp. Her har har han fremdeles tusjen i hånden, men har ikke orket å snu plakaten. Håper noen med hjerterom stopper.
Med ønske om en hjertevarm og fin juletid!
Hilsen Tove
fredrik p.

Takk for kommentarer, og jeg er ikke overrasket over at det utelukkende var fra damer/jenter.
Dere er nok et hakk vassere med følelser og sånn, og det er jo ingen som vil si noe teknisk om dette bildet..
I jakkelomma har han et pappkrus, han fikk en slant før jeg gikk på toget. Jeg må legge til at bildet er et par år gammelt, så det er ingen selvfølge at denne karen feirer jul i år.

Fredrik
Runar H.

Ser hvor du vil hen, og det treffer ganske bra...

Kunne tenkt meg en versjon i s/h...

God jul til deg og dine!

Mvh RunarH.
Tomas W.

Snakk om å kaste stein i glassbur...
eric w.

litt enig med thomas her,.....ansiktet til modellen syns jo ikke.....var din kommentar til thomas, så hender det samme her...hmm..ironiskt.
fredrik p.

Personen på dette bildet skjuler seg ikke, men er i tung narkorus. Det utgjør en forskjell. Skiltet han har gjør jo mye av dette bildet mener jeg.
Må også legge til at bildet er tatt på lang avstand, og croppet kraftig senere. På den måten merket han ikke noe til det, og jeg slapp å støte han på noen måte.
Man skal være varsom med å ta slike bilder, mennesker/fotografer har forskjellig oppfatning av hvor den etiske grensen går.

Fredrik
Tomas W.

Du har ikke stått spesiellt langt unna motivet her Fredrik, ei heller croppet bildet særlig mye. Dette fotoet er tatt ganske nært personen med relativt mye vidvinkel, det ser alle som som har en anelse erfaring innen dette faget...

Dette er uansett ikke et problematisk bilde slik jeg ser det. Men vær så snill å ikke kritiser andre for å legge ut den typen foto du selv er en eksponent for, ved senere anledninger...:)


mvh Tomas
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu