Aurora
Rigget til fest
Utstyr
  • Nikon coolpix 990
  • -
  • Blender-
  • ja
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger333
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_36585} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .

Herlig barneportrett, levende og muntert uttrykk. Gode hudtoner og fin skarphet. Kunne kanskje ha hatt med litt mer av kjolen, i og med at din hensikt tydeligvis er ikke bare å vise en søt Aurora, men en søt Aurora i en gitt situasjon. Pen blitzbruk, uten skjemmende reflekser i ansiktet eller slagskygge. Skulle nesten tro du hadde brukt ekstern blitz. Kanskje enda mere vellykket med en mindre blass bakgrunn, som hadde gitt mere kontrast til modellen. Alt i alt: fint bilde.
Mehrzad G.

Flott bilde av flott modell.

mvh Mehrzad
Leif Erik V.

Takk for gode kritikker,det varmer.Dette er mitt første bilde her.Har slitt med premiere nerver,men
det kommer seg nå.For å nevne det med blitz,det er kun kamerablitz som er brukt.Kommer tilbake med nye ting etter hvert.

mvh LEV.
Avsluttet .

Det är inte lätt att få barn att posera, oftast tar man dem bäst när de leker naturligt... men du har lyckats få en bra kontakt med din modell och en härlig glimt i ögat. Fina färger och mycket bra exponering. En mycket bra premiärbild!
Anne O.

Meget flott barneportrett!
Anne
Arild S.

Flott blikk og smil. Artig bilde.

Bakgrunnen trekker en del oppmerksomhet.

Arild
Nikolai E.

Arild, hvordan forklarer du at ''bakgrunnen trekker en del oppmerksomhet''? Den er jo ganske jevn, og er vel ment å være en helt jevn flate (brukt et laken?) Men fotografen burde hatt lenger avstand mellom modellen og bakgrunnen så den hadde vært bakenfor dybdeskarphetsområdet. Dessuten skjært bort mye av bakgrunnen på begge sider.
Ellers har fotografen være særdeles heldig med dette opptaket, spesielt med tanke på kun bruk av kamerablitz. Ingen sjenerende skyggevirkinger eller blitzreflekser i ansiktet. Det direkte blitslyset gir et livlig uttrykk som passer utmerket til modellen. Et knall bra portrett!
Arild S.

Hei NE.
Du har vel egentlig selv forklart hva jeg mente.
Blitz'en her gjør at bakgrunnen blir for fremtredende. Avstand fra veggen vil hjelpe en god del.


Arild
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu