Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger222
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_371114} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Tormod H.

Kan virke som om det er noe muffens her. Jeg ser fotavtrykkene her enten fra skiløper eller fotograf. Dersom det er slik stiller jeg meg også litt undrene til vinkel i bildet. Ser for meg ut med bakgrunn i fjellet bak som om det er kraftig tiltet fremover, ellers er det litt vanskelig å tråkke opp eller ned i den stigningen. Himmel er besatt med en uheldig "regnbue" sjatteringer hvor resten av bildet er i sephia.
Aina s.

Ville klonet vekk fotspor og synes ikke sepia passer til bildet. Ellers liker jeg vinkelen, formen i snødynen og den florlette snøen etter skiløperen.

Mvh Aina
Eli R.

Fotsporene "ødelegger" for deg her. Jeg syns ikke nødvendigvis at sepia er feil, interessant her, selv om selvfølgelig det ofte heller brukes på bilder som skal ha en gammel look. Her er det mer moderne og fart og spenning som skal frem.
Jeg liker plasseringen av skiløperen i bildeflaten og snøskyen bak han. Synns det er fint plassert.
Men så er det bakgrunnen. Da havner han i skjæringspunktet med fjellet bak. I korset liksom. Jeg syns han burde vært over eller under.
Hvis du tenker 9-deling av bildet med 2x2 streker, kunne du tatt han litt lenger ned slik at han fikk nedre venstre kryss mens fjellet bak traff snøen foran i øvre høyre kryss. Ok det blitr visst litt teknisk men det var bare mine tanker :-)
petter b.

Det er hare spor!
Per Morten B.

Jeg likte dette bildet umiddelbart. Både utsnitt, komposisjon, sepia og "renheten" i bildet synes jeg på lik linje med de andre bildene dine holder en meget høy klasse.!!

MVH: Per M
kjetil j.

Hei Petter,,,
Bildet er toppers,,litt nostalgi over fargevalget men liker det,,fine linjeer

Mvh
Kjetil
Truls Erik N.

Skikkelig action. Haresporene bør nok bort, da det gjør at de fleste sitter å ser etter feil i bilde ditt. Det blir ikke helt troverdig at det er så bratt når de er der. Men bildet er enn bra nok til at man blir sittende å studere det. Flotters...

Truls
Avsluttet .

Einig jekla flott bilete, god stil, fin sprut, fin skavl, fine linjer, men harespora er ein dead give away i høve til brattleiken-

Så er spørsmålet, kor bratt er det eigenleg?

Med slik vindtransport som den skavlen tyder på er det vel lite sannsynleg at henget hadde holdt på snøen i ei slik helling.
Slutten av skibakken der er jo søren meg 60 grader på biletet, hehe.
Avsluttet .

I tillegg; vert ikkje biletet betre om du legg ned vinkelen litt og har med harespora så det er truverdig at haren har vore der.
Er det dårlege fargar eller støy i orginalen? Hsdde vore moro å sett det utan sepia, med blå skavl og blå harespor!
Tore M.

Mahepm!

Syns sepia-greia funker bra jeg. Skule gjerne vært foruten haresporene (ikke hvis det hadde vært supertydelig at det er harespor, men det er det dessverre ikke), og jeg skulle særlig ønska at horisonten var rettere, det er veldig tydelig at bildet er triksa med for å få det til å se brattere ut.

Ellers er det jo skarpt og fint, og vedlig tøft med snøsprut og bra stil på kjøreren. Hvor er bildet tatt?

T
Kenneth J.

-Jeg liker bildet akkurat som det er jeg!
Hadde du titulert det f.eks. "Der haren hopper", eller no sånt, så hadde jo alt vært honkydori...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu