en jungel av is
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger304
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_371330} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Tove H.

Fin iskunst. Ser ut som en elegant fugl som strekker hals. Liker fargene og bakgrunnen.
Men så ville jeg kuttet drastisk nede - faktisk bort med hele plattingen til "fuglen". Mulig det ikke er noe godt forslag, men et forslag er det.
Hilsen Tove
Inge S.

Hei.
Fine isfigurer du har funnet her. Godt sett og tatt. Kanskje et lite kutt under haken til den sovende hunden ville jeg vurdert.

Mvh Inge
Eivind F.

Du verden. Ser ut som en sovende labradorvalp med en fugl som vokter over den :) Fascinerende. Enig med Inge at et kutt under haken på "hunden" kunne vært noe :)

Mvh

Eivind
Fred S.

Takker. Joda, jeg ser poenget med et kutt nede. Gidder ikke å legge ut ny versjon, men med en smule skrolling ser dere sikkert at det som er foreslått er et fornuftig, og ikke minst renere, alternativ.

vh fred
elin a.

Flott iskunst.
Både fugl og hund, ikke verst.
Liker også godt fargene her.
Godt sett og fanget.
elin
Tone A.

Hei Fred
Det er den gløden i isen som gjer mykje for bildet saman med figurane her. Det er mest som dei strekk seg mot lyset for å nyta sola som gylnar. Den kjølige og duse balgrunnen gir flott kontrast. Nederst kviler hunden som har mest gylne tonar. Og øverst er det ein fugl som strekk seg med småspetta mønster som lyset dannar i den mørke isen.Sola er mest intens langs silhuetten av fuglen.
Kuttet nede er nevnt og elles er det ikkje så mykje "jungel av is" her, men den mørktona greina med sine greiner er litt meir rotete.
Litt rart nederst på greina kor det svarttona er litt rufsete, men det kan jo vera litt mose.
Eit flott fanga isbilde kor ein faktisk ser snuten på hunden.
:) Tone
Avsluttet .

Lyset er fint.
Enig om kutt av nederste del.
Ellers syns jeg greina gjør mye for bildet,det hadde blitt mere vanlig uten.
Men jeg får ikke noe sånt hurra følelse heller.
Greit nok holder for meg.
Tone
ingebjørg fyrileiv g.

Hei, Fres. Selv om jeg sitter med en noe tvilsom skjerm her, synes jeg at fargene er gode, og lyset som treffer isen har en fin glød. Den noe dystre blåtonen som ligger bak er også treffene, og gir en fargemessig god kontrast til det varme. Jeg støtter kuttforslag, men kan slå til med et eget et også når jeg først er i gang. -Hva med å kutte ved isen under kvisten som stikker inn? Da forsvinner jo mye av fuglefiguren, men det kommer jo an på hva man ønsker å se. En fugl og en hund på reise ble jo søtt det, innrammet av en mørk vignett i øvre del. Boblene er serverdige.

Mvh
Ingebjørg
Fred S.

takk igjen..."Iskunsten" min var egentlig begrenset til den fjellrypelignenende saken, "hunden" under, som jeg selv synes ligner mer på en hai, oppdaget jeg da jeg så bildet. Ikke noe gjennomtenkt bilde, med andre ord, men et resultat av morsom om enn litt hustrig motivjakt langs et vatn i Overhalla, der en flom for et par uker siden etterlot seg seg mye morsom is langs bredden.
Kuttforslaget ditt skjønner jeg ikke helt, Ingebjørg, men jeg liker at du har skriveleifet navnet mitt til "Fres". Får meg til å føle meg ung, full fres. Full Fred, derimot...... ( har nok hendt...)

vh fred
Marit O.

Stilig isformasjon Fred!
Ser en hund og en fugl her,flott lys og god skarphet
i isen, fint eksponert og flott komp
stilig bilde:)
Flott sett og fint formidlet!

Mvh Marit
Ingunn T.

Utrolig stilig av isen. Perlene i isen er et pluss.
Lyset faller fint på motivet.

Mvh Ingunn Teigen
Fred S.

hjertelig takk marit og ingunn.

vh fred
Espen R.

Hei Fred
Svært flott lys her ja - får frem fine farger i isen. Kompen er bra etter min smak, lite kutt i bunn hadde som nevnt gjort seg. Pent dette.
vh
Espen
Avsluttet .

flot bilde med fine farver og god komp.
mvh. Leif
Rita S.

Som guld glimmar denna vackra iskonst..fint ljus och du har lyckats fånga den fina lystern av solen..
Bra sett och fint förmedlat..
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu