Natt ved Eidsdalsvatnet
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-02-02 08:57:36
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2009-02-02 09:00:12
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2009-02-02 09:02:43
    Versjon #4
Utstyr
  • Nikon D 300
  • Nikon 18- 200 mm
  • Brennvidde18mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker3s
  • Nei
  • AnnetStativ og selvutløser
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger249
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_372850} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
ingebjørg fyrileiv g.
Mektige fjell i et godt og veldig behagelig blått lys. Jeg synes de gule lysa fra sivilasjonen irriterer litt, og brua vet jeg ikke om jeg ville ha hatt med i forgrunn. Jeg tror jeg heller kunne ha foretrukket å stilt meg på den og fokusere på speilinga av fjella jeg såvidt skimter. Savner litt bedre fjellskarphet, og en annen oppbygning av bildet.

vh ingebjørg
Monika Frisvold V.
Hei
Her skulle det ha vært litt mer måneskinn eller brukt bulb og lenger lukketid..gjerne borti ett minutt.. og blender på 14..Men synes brua bør være. for å bygge opp mer i forkant kunne du lysne, men kun i vann og bru.
Har sendt deg en mail på hva jeg mener.

mvh monika
Espen A. I.
Fin natur, absolutt - utlendinger hadde elsker dette, for meg som er romsdaling er det dagligdags.

Espen.
John H.
God morgen
Takk for gode kommentarer.
Ingebjørg, jeg har flere versjoner uten bru. Mulig jeg legger ut en annen versjon.
Monika, ser hva du mener. Bevist valg å ha brua i siluett. Takker for forslaget du sendte meg, men er ikke enig i "forbedringen". Det var inntrykket av natt jeg ville formidle. Kunne valgt høyere blendertall og økt tiden, ser det.
Espen, jeg er klar over at vi ser oss mett på vår natur, men den er i stadig forandring gjennom årstider, værforhold og lys. Her var det natta og det blå lyset som var i fokus. Motivvalget er muligens litt forutsigbart og statisk, men vakkert er det, i Eidsdal.
John
John H.
Hei alle
Ups, her skjedde en feil under opplastinga. Det er bare 2 versjoner.
John
Avsluttet .
Hei John
Endelig et par bilder fra deg igjen.
Jeg forkaster v1 med en gang. Denne broen mm i forgrunnen er sikkert et fint motiv i seg selv, men her bidrar den kun til å rote til bildet.
De neste versjonene, som skulle vært v4, eller v2 skulle vært v3, eller var det omvendt:), jaja, skøyer litt, ikke alltid like lett å forstå seg på hva dotten finner på å laste og ikke laste opp. Den er ikke helt fri for problems.

Men, over til seriøst arbeid. Synes du har fått frem en fin stemning i bildet, hvor vi forlater broen, som gir oss en ryddig forgrunn, stille vann, halvfrosset, og mektige fjell på begge sider.
Mangler kanskje et lite interessepunkt, men, pent og pyntelig er det, i disse blåtonene.

mvh arild

Per Harald G.
Ja, når du fekk bort alle spor etter menneske så vart dette eit fredfullt, og litt mystisk nattbilde som tiltalar meg.
Anne-Lise S.
Tenk at vi mennesker ødelegger noe som så absolutt bør stå for seg selv.... Utrolig, men ville blitt kaldt ellers! Liker best bildet uten bru og menneskelige inngrep. Hvor er dette hen?

Anne-Lise
John H.
Hei til dere siste
Takk for kommentarene. Jeg rota det til ved opplasting Arild. Pent og pyntelig? Vel det også. Men også dramatiske fjell dette. Har kostet mange mennesker livet fjella her. Anne- Lise dette er porten inn til Geiranger når du kjører dit fra vest. Til venstre i bildet går det en vei til en sidedal. Der har vi hytte. Selv om Eidsdalsvatnet ligger over 500m o.h. er det flere gårdsbruk her. Noen av gårdene på Indreeide slettet jeg med klonevektøy. Håper "urbefolkningen" tilgir meg. Fjellene som omkranser dalen er ca. 1800 m.o.h. Vurderer å legge ut bilder av fjellene som jeg har som panorama utenfor hyttedøra. Får se.
John
Odd Tore S.
Meget stemningsfullt, blått og vakkert.
Speilingen av fjellet under brua er detaljen som gjør dette til mer enn vakker natur. Samtidig fungerer brua som en sperre i bildet og deler opp naturen. Det forstyrrer kraftig, men koblet med lysene viser det at her holder til folk og de har stått i med å tilpasse naturen.
v1 for meg. De andre blir pene landskap.
Odd Tore
John H.
Hei Tore.
Enig i dine vurderinger.
John
John H.
Odd Tore, selvfølgelig. Unskyld.
John
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu