Sort får med frynsete livsførsel,....
og da jeg nylig stakk innom den trekkfulle kvisthybelen hans, var han helt blåst, og virket som en fallen mann.
Utstyr
  • Coolpix 885
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger178
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_37420} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Tarjei Ekenes K.

fine detaljer i bladet.
likte at det var sort.
kult med hullet.

tror en ramme hadde vært bra her.

føler at det blir litt tett på sidene,
men med en ramme..?

! son tarjeiav !
Fred S.

Tarjei E: Jeg er litt treg av meg når det gjelder ''tekniske'' ferdigheter. Har faktisk gjort et forsøk her, med edit , stroke og hele pakken. Likevel blir rammen omtrent usynlig. (Det er mulig å ane en utvasket greie rundt bildet) Vet ikke helt hva jeg gjør feil, og ergerlig er det, for jeg har tenkt å denslags på ramme alvor nå.
vh FredS
Arnt Ove J.

Det første jeg så på bilde var nedre kant av bladet, minner om smeltet sjokolade. Får en følelse av at hele bladet er iferd med å smelte. Er det dybde skarpheten eller PS som er årsaken ?

Arnt Ove
Tom A. T.

Fin dokumentasjon på at nå er det over for denne gang.
mvh Tom T
Bent S.

Hei på deg, Fred. Ramme blir forhåpentlig ikke noe problem heretter!!! :-D Jeg likte denne detaljen fra vår natur. Bladet er jo helt nydelig i sort. Tror jeg ville beskåret det og hatt en avstand til alle sidene, tilsvarende den du har på høyre side. :-) Da blir det noe midtstilt, men allikevel ganske bra balansert.
Men det er et herlig bilde...
Ha en fin kveld.
Mvh. Bent
Fred S.

Arnt O: ''Sjokoladpreget'' kommer i alle fall ikke av PS. Men når det gjelder de tre-fire ''taggene'' under den gule flekken til høyre kommer PS inn, som sikkert trenede øyne ser. Det var et blad bak dette, og det har jeg klonet vekk. Ikke noe ekspertarbeide akkurat, så du vil nok se det selv.
Takk til både deg og Tom A.
vh fredS
Hans-Einar O.

Likte teksten som sto godt til bildet. Får assosiasjoner til mere enn bare et blad i vinden. Synes bildet står seg godt uten beskjæring.
Ikke ditt beste, men et flott bilde.
Mvh Hans
Jóhann Á.

Hei Fred!
Fin struktur i bladet og morsom form, særlig med hullet. Tror jeg ville likt det bedre uten det grønne i bakgrunn. Gjøre det abstrakt med en farge i bakgrunn? Tja,...
Når det gjelder kloningen la jeg ikke merke til det før du kommenterte det. Trodde det var ut av fokus. Så det var nok ikke så ille :o)
Rammen da. Likte ikke denne her særlig godt, virker som den prøver å spise bildet. Hvis du bare vil ha en ramme som er en farget stripe rundt bildet, uten fiks-fakserier er det enklest å sett Canvas Size litt større en Photo Size i billedbehandlingen, 2 pixels f.eks.
Forresten, så var ledeteksten glimrende!! :o)
Fred S.

Takk til Hans E og Johan !
Hans E: Det var vel litt tilsiktet dette at teksten skulle gi visse asossiasjoner. Finnes mange ''sorte'' får'' og mørke skjebner, uten at jeg dermed har noen spesifikk skjebne i tankene i forb. m. dette bildet. Teksten er et resultat av at jeg av og til liker å leke litt med ord, og kvisthybelen jeg besøkte er nettopp det, en kvist (older, så vidt jeg vet)
Johann: Kommentarene dine er alltid gode og konstruktive. Fine tips om ramme her også, har ikke tenkt på dette med canvas-size. Fikk mailet oppskriften og redskapet til ''Haiman-rammen'' av Bent H i går kveld. (Natt, rettere sagt, det er ikke bare jeg som er nattmenneske her), så hvis ikke rammene mine nå etterhvert blir brukbare har jeg bare meg selv å takke.
vh fred
Tom E. F.

Fallen, men ''still hangin´ on!''
Denne ''sukkerfabrikken'' har utvilsomt gjort sin jobb. Nå skal den bli næring for dekomponentene, og så skal resten etter dette igjen (mineralene) opp i ospa igjen for å bli til et nytt blad.
(Men dette visste du vel...)
mvh Tom
Fred S.

Takk TEF: Jeg vet hva decompose betyr på engelsk i alle fall, jeg skal IKKE ta vitsen jeg kan om Beethoven, og jeg lærte mye nytt her. Og osp ,selvfølgelig, ikke older !
vh FredS
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu