''Flowers'' in the ''Window''
Utstyr
  • Coolpix 885
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger187
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_37570} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Lars Olav T.

Får litt ''undervannsfølelse''. Savner imidlertid noe å feste blikket på. Blir litt rotete. Også litt i lyseste laget enkelte steder. Men, mye moro med is.

Mvh. Lars Olav
Hans-Einar O.

Blir kanskje litt mye ? Men vakkert var det!
Mvh Hans
Bent S.

Et herlig bilde, Fred. Du har virkelig fått teften for disse fargerike ''smykkene'' i naturen. Jeg ser også 2 fine utsnitt i høydeformat, høyre og venstre side!! :-D Ha en fin dag.
Mvh. Bent
Roy S.

innfrosset mose ? morsomt og dekorativt
Fred S.

' For mye av det gode er bare herlig''. Vel ,det er en klassiker på russekort, men den tiden er lengst forbi. Derfor er jeg litt enig med de to første, litt anmasende mye i dette bildet. Pussig, egentlig, jeg likte det bedre før jeg la det ut, og også før jeg hadde begynt å rote med min svært individuelle og usikre USM-behandling av bildet. Det heter vel selvkritikk, og det skal visst være av det gode. Hyggelig med all kritikk, forresten, så takk til alle fire !
vh FredS
Jóhann Á.

Hei Fred!!
Må nok si meg enig i at det blir vel mye å forholde seg til i bildet. Jeg har et forslag om å droppe den røde saken øverst, kutte under den. Da blir det kun grønt og is. Så inn mot det grønne feltet på høyre siden og inn til de første is ''tappene'' på venstre siden. Da blir jeg fornøyd!! :o) Spørsmålet er bare om det egentlig er jeg,som skal bli fornøyd?
USM er vel bra utført her, eller.. !!?!! Jeg syns det ser klart og fint ut, jeg.
Fred S.

Også jeg som synes den røde ''blomsten'' er så fin, Johann ! neida, du har nok rett, begynner å stole på billedsynet ditt. Skal kikke på ideen din når jeg kommer hjem til egen maskin, og har tilgang til PS. Akkurat nå er det skolens, vi har såkalt kursdag i dag, og da blir det tid til litt av hvert, som du ser.
vh Fred
Tom A. T.

Pent motiv som er bra gjengitt. Syntes Bent sier det bra når han kaller det et ''fargerikt smykke''. Skulle jeg beskjært noe her måtte det blitt litt av høyresiden som ikke har helt samme apell som resten av bildet.
mvh Tom T
Jóhann Á.

Kikket inn nå igjen og kan vel bli enig med Tom om å beskjære på høyre siden og beholde blomsten. Ikke dumt, men nesten kvadratisk!! He,he :o)
Hege K.

Nesten som abstrakt kunst dette her :-)

Pent!

:-) Hege
Fred S.

Takk til Tom A ; Hege K. og Johann igjen. Får vel bryte min egen selvpålagte helgefri fra dotten for å si noen ord: Jo mer jeg ser på bildet, jo mindre liker jeg det, og desto hyggeligere at andre synes det er OK. Johann, du humrer; sikkert over tanken på dette bildet i et kvadratisk format, du har vel fått med deg at jeg ikke liker det formatet. Har kikket på resultatet, og innrømmer at resultatet MULIGENS blir en anelse bedre, men jeg tror ikke jeg gjør annet med dette bildet enn å avskrive det, foreløpig i alle fall
vh FredS
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu