Desert of Society - The Wheel
Ikke det mest vellagede jeg har gjort. Hadde egentlig tenkt å male noe lignende, men så ble jeg sittende med PS istedet...
Usikker på om jeg skal jobbe videre med det og finpusse mer på det.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-03-04 12:18:26
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 400D
  • Canon 28-80mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger200
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_376597} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Avsluttet .

Morsom form og farge, ser du har syslet mye her.
Mvh. Wind 8~))
Håvard F.

Oiii kikket og kikket... blei litt smågrotesk etterhvert dette bildet.. Stilig utført!
Big Art! :)
mvh
Håvard
Ole Arne S.

Hei Aina..
Kreativt og flott stykke arbeid dette..
Likte farge tonene og kontrastene i dette bildet..
Fin komposisjon..
Har sett en stund på bildet, og tror kansje du ville ha fått et enda bedre bilde med og beskjære i bunnen, rett under den største sorte rundingen som er rett på undersiden av tann hjulet..
Den nederste figuren ville da bli borte men synes alikevel bildet får bedre ballanse..
Fordi at det er kansje for stort felt i bunnen som det ikke er noe i..
Bare et tips fra meg dette, uansett liker jeg bildet godt..
Ha en fin søndag da Aina..
Eva Marie P.

wow, kordan får du til dette.
Masse spennenede detaljer i dette bildet.
Lurer veldig på hva du mener med bildet, mine tanker som betrakter er at vi strever så veldig av å få aksept i samfunnet og vi blir utslettet på veien til etter vår egen streben etter å være vellykket? Tenker da på personen som går inn i tannhjulet.
Eller er det dei som ikkje klarer tilpasse seg som faller utenom??
Ser og at det er mykje forurensning, kanskje det er fabrikkene og modernisering som tar knekken på oss..
Eg likte dette bildet Aina..Det er fantastisk bra laget, eg kunne aldri fått til noe slikt! Også er det et bilde som gir meg mange tanker!
Kjempebra. Håper du forteller litt om hva du prøver å formidle.
-epl
Aina s.

Hei. Takk Eivind, Håvard, Ole Arne og Eva. Joda, her har jeg syslet litt Eivind. Kanskje det bildet jeg har laget som inneholder mest symbolske elementer. Bra du synes det ble litt grotesk Håvard, lurte selv på om jeg burde hatt mer blod, men fint det fungerer. Takk for tips ang kutt Ole Arne, men jeg synes bildet mister noe av symbolikken hvis jeg kutter den som faller. Hyggelig dere liker bildet og synes det fungerer.
Eva, du tolker det bra. Jag, stress, industrialisering, samfunnet som en maskin, er stikkord. Vinduet i midten av hjulet med kløveren er ment å symbolisere det perfekte hjem. Noen holder det gående på toppen, noen ser ut til å ta det hele stoisk med ro (han som sitter), noen henger såvidt med, noen blir utbrendte og havner i kverna, og noen faller utenfor. Slottet er ment å symbolisere at noen blir rike, og på den andre siden har man det svarte huset, som ser mindre lykkelig ut. Det svarte området til venstre er jeg faktisk ikke sikker på...men skikkelsene der er ment å være to barn - som ser på fremtidsmulighetene sine.

Jeg har selv problemer med å henge på denne mølla for tiden, så bildet er personlig og laget i delvis affekt. At klokka viser 7, er mitt største mareritt, da jeg for det første er innbarka B- menneske, og for det andre føler jeg at jeg våkner opp til dette scenarioet hver dag.

Det tok selvfølgelig en god porsjon tid å lage dette også, men det er mye enklere i formen og utførelsen enn f.eks Abraham bildene. Dersom du er nysgjerring på teknikken Eva (den er innmari enkel i seg selv), så står det en forklaring på hjemmesiden min. (Under foto - fairytales.)
Selv er jeg litt misfornøyd med tannhjulet, spesielt det øverste, som kanskje fungerer fint symbolsk, men som ikke sitter helt teknisk...Må nok montere opp vakumbordet mitt (tror det het det), da det er vanskelig å være helt stø på labben og "male" med musa. Tusen takk for tilbakemeldinger !

Mvh Aina

neil robert jones f.

Hei Aina,
Fine bilde bra kollage.
Jeg ser en mor som vise barnet sitt, (ned på venstre) hvordan samfunnet og skule system er bygget til å Lage tannhjul av oss alle.
Og då må vi velge, enten å være med og blir til komponenter av maskinen.
Eller holde vi oss på utsiden, fritt og fri tenkende.
Mann får beskytelse fra maskinen, samtidig som du blir ødelagt.
Men det får du ikke på utkanten å det kan være mye skremmende for noe folk.
Fine farge då…

Mvvh. Neil
Aina s.

Takk for fin tolkning Neil.
Min erfaring er at utkanten er dårlig business, og at det ikke finnes noe valg. Jobb i denne mølla- eller dø. Det at maskinen både beskytter og ødelegger er også noe jeg har tenkt på. Men den beskytter kun hvis man holder det gående. Det finnes ikke noe reelt fungerende system som fanger opp de som faller, etter min mening. Et annet moment som jeg tenker på, er at de på toppen av hjulet ikke ser "mosingen" i nerkant av det. Og omvendt. Ulike liv - ulike perspektiver. Den som faller er usynlig for hele samfunnet, skjult bak skyer der nede.
Jeg er mer enn litt engasjert på eget bilde her, og laget det som en meningsytring, men håper mine meninger ikke låser for andres frie tolkning av bildet.

Mvh Aina
anne g.

hei aina! spennende bilde, noe nytt fra deg. mitt forslag til forbedring er øverst, mer luft sånn at man kan følge den delvis synlige åslinjen. helt.ville latt kirken stå på en horison linje for å balansere det mørke bygget til høyre.lykke til med fortsettelsen!mvh anne
tor åge s.

Herlig bilde.....
Henger du deg først på dette tannhjulet og ikke evner og se eller vandre litt på utsiden, så blir du kverna uansett.....Utkanten er ikke dårlig business Aina!!! Det er der nøkkelen til det gode liv finnes... Hilsen en som har bitter erfaring..
totto
Aina s.

Takk for hyggelige kommentarer Anne og Tor Åge. Jeg har ikke mer luft å gå på øverst Anne, ser det ble litt trangt. Ha en fin kveld alle sammen!

Mvh Aina
Bela D.

Hei Aina
Jeg ser du er på full vei inn i DigitalKunst. Det synes jeg er kuuuuult.
Veldig spennende bilde du har her. Mange inntrykk som må bearbeides her. Men med det du skriver setter du rammer på mine tanker om bildet.
Fortsett med slike bilder. Elsker det.
mvh
Odd
Øyvind S.

Rått og tankevekkende bilde om vår livsførsel, mange ville hoppet av hjulet og ut det fri hvis de fikk velge, det er nok ikke slik, men bundet til kampen.... dette bildet burde mange studere,,, meget bra..
Øyvind
Aina s.

Tusen takk Odd Og Øyvind. Desert of Society er en serie bilder jeg har tenkt på lenge, og tenkte å male dem på lerret, men nå ser det ut til at det blir foto/Ps istedet. Føles godt å "få ut" ideer. Veldig artig dere liker det.

Mvh Aina
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu