Sjøbod speiling
Bildet inngår i albumet Maritimt - Båter, brygger, garn, tauverk, strandkanten, etc
Utstyr
  • -
  • 50mm f/1.4
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger122
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_377129} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Håvard F.

Spennende bilde dette Knut.
Av en eller gammel inngrodd oppfatning så regner man med å se det som er over speilinga. Føler vel jeg er litt konservativ der... Men jeg liker det at du er så dristig. Er vel midt på vektstanga ang. om jeg føler det fungerer bra... Men bildet er godt gjennomtenkt og fint eksponert.
Håvard
kjetil j.

Hei Knut
Spenstig bilde dette her,,,føler vel at noe mangler men dette ble bra,,pene farger ,,liker at det ikke er helt bølgefritt ,,skaper litt stemning,,

Mvh
Kjetil
Knut R.

Tusen takk til Håvard og Kjetil for fine kommentarer!

Ja, hvorfor skal alt være etter "boka"? Jeg vurderte "bort og fram og opp og ned" når det gjaldt dette motivet. Det hadde ikke blitt det samme om jeg hadde tatt med det over horisontallinjen. For mange forstyrrende elementer. Og til slutt var det i speilingen det vakre var å finne. Jo mere jeg så på det desto mer likte jeg det jeg så. Og det var den røde speilingen, iskanten i diagonalen og den blå sjøen som jeg "falt" for og som jeg ønsket å formidle.

mvh Knut
Avsluttet .

Et av de bedre vannspeilbildene dette må jeg si. Har en tendens til å bli kjedelige. Men her fenger du min interresse, og muligens det er fordi dette naustet er rødt, og gir en fin kontrast til det åpne vannet, og isen.
Bra.
mvh arild
Knut R.

Takk Arild, det var hyggelig at det fenget din interesse!

Som du skjønner så fanget det også min interesse når jeg opplevet dette skuet. Nesten litt norske farger (dog mere lyse enn mørke blått) selvom det er i Sverige. Kanskje det er den svenske blåfargen som sniker seg inn.

;-) Knut
elin a.

Flott vannspeilingsbilde.
Flotte farger.
elin
Lars E.

Hei Knut !!

Dette fungerer absolutt for meg. Jeg synes komp og utsnitt her er i toppklasse. Isen er med på å skape dybde i bildet. Fargene fra speilingen skaper gode kontraster til det kalde blå vannet og isen. Det er nevnt før men jeg henger meg på at dette er et av de mest spennende bilder innen denne kategorien jeg har sett. Igjen demonstrer du din evne til å se fasinerende motiv overalt.

M.v.h.
Lars
Ruben J.

Dette var et flott bilde.
Det røde nauste kommer godt til rette i det blå vannet.
Pent bilde !

Mvh
Ruben
Knut R.

Tusen takk til Elin, Lars og Ruben for veldig hyggelige kommentarer!

Og Lars; jeg takker for dine komplimenter som jeg blir veldig glad for!

mvh Knut
Lars-Anders M.

Pent og helt i din stil med klare fine farger.
mvh
LAM
Anne-Lise S.

Synes dette ble veldig fint. Gode isdetaljer i vannet og speilinga, med den lille bevegelsen som er, gjør mye for helhetsinntrykket. Lekre farger fra en solfylt og flott dag. God plassering av elementene i bildeflata. Fint med innholdet i de ulike delene av flaten, som gjør bildet mer spennende. :-) Liker at du ikke har med det som er ovenfor speilinga. Hvorfor skal det være med forresten? ;-)

Anne-Lise
Knut R.

Tusen takk til Lars-Anders og til Anne-Lise!

mvh Knut
Eva Marie P.

Likte dette veldig godt. Jeg er litt svak for speilinger, syns det blir spennende motiver.
har veldig sansen for den røde buda mot det blå og hvite. Friskt og godt vinterbilde og ikkje minst, ett som skiller seg ut.
Kjempebra!!
-epl
Knut R.

Hei Eva!
Så hyggelig at du likte mitt bilde!

mvh Knut
Øyvind S.

Rødt hvitt og blått i glinsene overflate på vannet ble riktig så fint, gode detaljer i isen du har fått frem... lekkert..
Øyvind
Knut R.

Hei Øivind!
Tusen takk for hyggelig kommentar!

mvh Knut
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu