Blåmeis
Bruker mye tid og energi i ledige stunder for tiden for å få brukbare bilder av fuglene på foringsplassen min på verandaen,men det er sannelig ikke enkelt.De forsvinner jo så snart jeg brenner av en serie.De fleste bildene viser stubben min eller halefjærene av fuglen.Av ca. 100 bilder jeg tok fra mitt skjul i dag,så er dette nesten det eneste jeg tør legge inn på siden her.Avstanden her er ca.2,0m med 300mm.Skal også legges til at det var tidvis elendige lysforhold med regn og tungt skydekke.Men jeg akter ikke å gi meg så lett,gleder meg til en dag med litt solstreif.
Utstyr
  • Nikon Nikon D200
  • Nikon AF Nikkor 300 f 1:2,8 IF-ED
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger195
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_378511} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Ottar P.

Flott fugl blåmeisen, denne virket litt dunkel!
elin a.

Synes du har fått det bra til her jeg.
Fin var den jo.
Litt støy på bakgrunnen, men det retter du lett opp.
Det er bare å knipse for plutselig sitter det.
Har erfaring med dette ja:)
Ha en flott fotohelg.
elin
Trond B.

Et flott bilde. Ser frem til jeg kan få tak i ei telelinse. :D
Hans Fredrik H.

Å ja, jeg kjenner til det der Jarle!
Tålmodighet er tingen, men alt blir enklere når sollyset kommer tilbake.
Synes du har fått et ok bilde her.
Det kan virke litt dunkelt ja men jeg ser at det lyset du har kommer inn fra venstre og da blir høyresiden i bildet litt dunkelt. Noe kan du nok rette opp, men det kommer bedre dager etter dette.
God kveld til deg!
Lars E.

Hei !

Jeg synes dette var et bra fuglebilde. Komp og utsnitt er meget bra. Jeg liker godt at bildet er litt dunkelt. Den duse bakgrunnen er også med på fremheve fine detaljer i den skarpe delen av bildet.

M.v.h.
Lars
Liv Anette T.

Når jeg ser slike flott blider av småfugler skulle jeg ønske jeg bodde ute i skogen et sted slik at jeg kunne lage en flott foringsplass...
Fin rolig bakgrunn her. Synes lyset var fint her på tross av de forholdene du hadde.

Mvh Anette
Nils Christian S.

Artig og pent bilde der blåmeisen poserer fint på sypressgrenen. Etterarbeidet har nok gitt komposisjonen en matthet som er litt uheldig.

Jarle S.

Artig at så mange tok seg tid til å komme med sine kommentarer på dette bildet,som jeg selv ikke synes var så spesielt vellykket,men et og blåmeisbilde.
Støtter de som mener at det ble litt dunkelt,men som sagt,det var ikke de beste lysforholdene.Har gjort en del forbedringer på foringsplassen og skjulet mitt nå i dag,bl.a for at det skal stemme bedre med retningen på sollyset.Får håpe det vil gi bedre resultater etterhvert.Takk til dere alle som la inn kommentar.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu