- Badeglede om vintaren-
Bildet inngår i albumet Borestranda året rundt -
Utstyr
  • Canon EOS 40D
  • Canon EFS 17-55 mm f/2,8 IS USM
  • Brennvidde55mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • AnnetISO 680 og handholdt
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger181
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_378963} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .

Er vi en utdøende rase, må jeg nesten spørre. Hallo folkens, 77 visninger, ingen kommentar?
Et herligt bilde av stranda vår. med Feistein. Blåtonene ligger fint i bildeflaten, og jeg må si at den himmelen som åpenbarer seg her er mektig, og heftig.
Kjekt at du er såpass forsiktig med farvene, og gir bildet en fin inndeling.
Personene må være isbadere.
Vakkert.
mvh arild
Øyvind S.

Litt tidlig å starte badesesongen... ser kaldt ut.. fargene likså.... kledelig.. virker som bildet heller mot venstre... det gjør de ei..blir nok lurt av strandlinjen, om mulig fått trekanten mer midt i bildet, godt for øyet.. ikke i vannet.. br.br..
Øyvind
Anne-Lise S.

Oj, oj, er dette virkelig tatt nå! Brrrr... DA ser det i så fall svært kaldt ut! Liker veldig godt himmelen med skyene og blåtonene. Lyset og fargene gir hele motivet en helt spesiell, kjølig stemning. Fascineres av himmelen............. Har jeg feberhallusinasjoner? ;-) He, he... Trenger avkjøling kanskje? Nei, nå skal jeg ikke surre mer. Fortellende og godt foto der både store og små er vendt med ansiktene mot stranden, noen oppe, noen på vei opp, mens de to siste ser ut som de vurderer å gå opp igjen. Nok en gang, herlig lys også i strandsonen. Gode silhuetter og strukturer, både på land og til vanns, og på himmelen med. Likte det!

Anne-Lise
Tone A.

Takk for kommentarar. Her la eg inn bildet og måtte brått av stad på eit anna gjermål som tok nokre timar.
Arild: Nå ein sjølv forsvinn frå foto.no og ikkje skriv kommentarar sjølv kan eg mest ikkje forventa kommentar sjølv eller?
Gildt at du likar den høge himmelen kor rosatonane gir kontrast til blåtimen.
Dette er ungar som er på surfekurs ein heller kjøleg kveld.
Øyvind:Du har rett horisonten heller litt mot venstre. Eg sleit litt med komposisjonen her pga Feistein fyr. Får leggja inn ein ny versjon i morgon.
Helsing Tone
Inger Anne Maritsdotter V.

Brrr....det ser frykteleg kaldt ut.........men det er spor av litt varme i strandkanten der sola skin sine siste stråler...................litt usikker på det midtstillte fyret i bakgrunnen.........
Bildet er mest interessant p.g.a. personene i ulike positurar og konturane av dei. Eg les no frå kommentaren din at det er frå eit surfekurs og då ser eg at dei har på seg varmedrakt som er nødvendig med den temperaturen.
Det er ei stille og fin kveldsstemning du formidler her, Tone.
Mvh Inger Anne
Tone A.

Inger Anne
Takk for god skildring av denne kjølege stemninga og det var visst i oktober bildet vart teke.
Nettopp plasseringa av fyret sleit eg med her,men fann ut at då måtte ungen i høgresida kuttast bort med den skummande bølga bak-
Men menneska dannar ein diagonal og med sine ulike positurar dannar dei liv til bildet, så her let eg menneska få dominera bildet og fyret heller ha ei litt midtplassering.
:) Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu