Our Lady of the Ice
Utstyr
  • coolpix 885
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger271
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_37915} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Hans-Einar O.

Kald dame må jeg si! Fin skulptur og artig ide!
Ville kanskje foretrukket en litt roligere bakgrunn.
Mvh Hans
Bent S.

Her blir jeg litt usikker, Fred!? Det virker ikke naturlig med det røde under ''ladyen''. Bildet i seg selv er jo flott og etter mitt syn tror jeg også at det ville være gunstig å beskjære ned toppen (bakgrunnen), slik at bildet inneholder kun is og sne. Ser også egne bildemuligheter med strået i isen... CP-885 med macro?
Mvh. Bent
Fred S.

Tar uten betenkning deler av innvendingene fra Hans E og Bent til etterretning: Bakgrunnen er ikke bra ! Uskarpt tildels, dessuten. Men det røde bladet liker jeg, Bent, uten at jeg kan gi en rasjonell forklaring på det.
vh FredS
Tom A. T.

Merkelig skulptur du har funnet. Enig i at toppen bør friseres en del. Jeg syntes som deg at det røde bladet er ok og tilfører bildet et friskt pust, men strået forstyrrer i mine øyne. I alle fall i denne presentasjonen. Som Bent sier så kunne det sikkert med fordel brukes i andre utsnitt.
mvh Tom T
Jóhann Á.

Morsom skulptur, selv om jeg ikke er sikker på at jeg ser dama!?!?!
Bakgrunn uheldig som nevnt. Ta med bakgrunn neste gang? :o)
Fred S.

Takk for kommentarer til Tom A og Johann !
Ser du ikke dama, Johan ? Enten er det du som ikke får lov å kikke på damer lenger, eller så er det jeg, gamle grisen, som ser damer over alt. Se en gang til, hun er godt innpakket, med skaut og greier.
vh fred
Andreas S.

Takk for sist Fred. Jeg har sett på bildene dine og likte det jeg så, den dama var fin og kledd for årstiden, bra fokusert mot en slørete bakgrunn, det skulle ikke vært på søndagen vel?? andreas
Fred S.

Nei , nå gir jeg meg over, Andreas ! Har du virkelig gjort alvor av å bli medlem; kjempeflott ! Nei du, ''dama'' ble foreviget før både lørdag og søndag, men litt dårlig fokusering kan selvsagt tyde på litt av hvert.
I alle fall, velkommen hit, nå venter jeg bare på bildene dine.
vh fred
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu