Et hårete, lite kryp...
...trodde jeg at dette var da jeg fikk øye på det i snøen.
Utstyr
  • coolpix 885
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger208
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_38068} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Egil H.

Stilig bilde :o)
Bent S.

Det trodde jeg det var også, da jeg så på thumbernailen. Et annerledes og artig vintermotiv, Fred. Er usikker på strået, men det bør vel kanskje være med... :-)
Mvh. Bent
Stig S.

Skarpt og fint. Strået har imidlertid fått noen snåle ekstrafarger som trekker ned; kraftig grønnskjær på v. side. Nedre h. hjørne foran ''dyret'' er vel heller ikke optimalt? Synd...

--ss--
Fred S.

Takk, takk, men joda, visst pokker.... Jeg må lære meg å se på HELE bildet før jeg legger det ut, det grønne med støy nederst til høyre har jeg faktisk ikke sett. Har holdt på med is for lenge, der er jeg generøs med fargemetning, samtidig som jeg har blitt obs på støy. Men her altså.... Jaja, det kommer flere dager.
vh FredS
Lars L.

Du har masse av det ekle grønne overalt i isen, men mest tydelig der det er nevnt.
Fred S.

Jada, masa, jeg har fått med meg det nå: Det er snørr og galle. Si heller noe om motivet hvis mer skal sies, de tekniske manglene er allerede påpekt.
vh freds
Jóhann Á.

Arg, Fred? Tenk, det er jo fredag og ny fotohelg i vente med pent vær og vind.
Så, ikke et ord om gallen.
Jeg blir stadig imponert over hva du finner i isen. Jeg tror jeg må lære meg å se nærmere når jeg er på tur. Jeg syns vel at dette ble vel tett på fjæren og strået likte jeg dårlig, som det er nå. Det kunne kanskje kommet til sin rett hvis det var litt ''luft'' rund ''den vesle hårballen''. :o)
Fred S.

I slett lune, jeg ? Langt i fra: Tidlig ferdig på jobb i dag, husvasken venter med all den glede den medfører, og så skal jeg komponere og tilberede dagens meny til kona kommer hjem. Strået ? En miss, muligens. Det lå i nærheten, og jeg fant ut at det ble litt nakent med bare ei fjær. Men slike blir jo som kjent fort til en mengde høns. Fotoværet snakker vi ikke om, skal jeg ut på glattisen igjen må jeg kle meg som til polferd. Neida, humøret er på topp.
God helg, Johann !
vh Fred
leif b.

Hei,Fred.
Det meste er vel sagt om dette bildet. Både fra deg og andre.Henger meg på og önsker deg en god helg...leif
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu