Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger374
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_380807} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Tor B.
Mener du det eller der det en fleip?
Ole A. V.
Idéen er grei nok, i hvert fall humoristisk (håper det er interiørsidene han leser), men det blir litt for tydelig at han ikke bor der og at situasjonen er konstruert. Dermed blir heller ikke bildet noe interessant etter min mening. Men om det hadde vært et reelt situasjonsbilde så fungerer komposisjon og innhold bra.
Arne Henning G.
Bygdeorginalen som en gang bodde der, eller en psykiatrisk pasient overlatt til seg selv, er nok død for lengst. Bildet dokumenterer forfall (og kanskje ensomhet?), og forhåpentligvis er interiørdetaljene tydelige nok i kaoset. Men det er jo overflødig å forklare at det er et forsøk på humor, selv om det er et budskap om forfall og tragedie som er det viktige. Det står mange slike hus rundt om kring...
Fred S.
tøft med slike gamle hus, ja, men synes du har gjort minimalt ut av det. personen på bildet ( du ?) er alt for sommerlig "straight" til å gjøre bildet særlig interessant, og mht til humor blir det vel så som så.
Litt mer kreativitet hadde hjulpet her...

vh fred
Gunnar John C.
Jeg for min del ser straks noe s(v)ært gjenkjennelig i dette bildet, føler meg nesten ubehagelig plassert inn i rydde-på-loftet-syndromet. Dagen for den store ryddesjauen... men isteden faller man i staver over en eller annen gjenstand, så en til - mens timene går. Bildet er nokså rotete (overraskende? ;-), men jeg liker måten personen sitter med ryggen vendt mot kaos. Den lett ironiske tittelen på bladet virker mye inn på opplevelsen min. Tro hvordan det hadde sett ut hvis han hadde studert et gammelt album eller en annen mer personlig gjenstand?

Vennlig hilsen,
Gunnar
Gunnar John C.
...jeg glemte å si det, men nettopp det at personen er så "straight", som Fred påpeker, synes jeg bidrar mye positivt. Han er så tydelig en gjest her, se bare på armbåndsuret. En ubuden kikker?

Mvh.,
G.

Arne Henning G.
Takk for flere kommentarer! Tenkte det ville bli forskjellige reaksjoner på bildet, om det ble noen, for det er jo ikke noe bilde jeg har jobbet med. Det ble bare tatt i forbifarten på veg til Lofoten. Så får man jo vurdere det som det er . Har ingen pretensjoner med bildet, men tenkte jeg fikk la det prøve seg her inne. Man vet jo aldri hvordan det oppleves av andre. Og det er jo det som er morsomt med bildekritikken:-)
Amir David A.
Jeg liker bildet i all sin enkelhet...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu