Lek
Bildet inngår i albumet Hund -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_389875} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Rakel S.
Stilig og actionfylt bilde! Det som kanskje er litt vanskelig her er eksponeringen. Hadde du eksponert litt mer her hadde nok snøen blitt overeksponert, men vi kunne sett hunden bedre. Jeg tror du har gjort et godt valg her. God dybdeskarphet, mulig du kunne ha klippet bort litt unødvendig til høyre?
Hans-Gunnar H.
Takker, kunne lysna litt i det Sorte....
MVH Hans-Gunnar
Venche J.
Flott ruskeværsbilde. Liker måten den nærmeste rakkeren stikker av på - for ikke å snakke om det bjeffende gapet i bakgrunnen. Med beskjæring et par cm til høyre for pinnen, så føler jeg at hunden er nermere og på tur ned på skrivebordet mitt. Som du selv antyder, ørlite mer lys til den svarte pelsen.

Liker det Hans-Gunnar.

Wenche.
S. N.
Herlig situasjon, god timing, liker det store gliset til hunden bak. LItt pussig utsnitt, mye plass til høyre, ville nok heller hatt med mer på venstre side for balansens og linjenes del. Hilsen Silje
Thore L.
Flott og intenst actionbilde. Hunden kommer nesten gjennom skjermen min. Enig med kommentarene om at kutt på høyre side vil forbedre komposisjonen. Ellers særdeles godt utført arbeid!
Thore
Ivan H.
Hei,

Det meste er notert her, og er enig i kutt til høyre.
Jeg synes bildet er noe undereksponert. Men det kommer ann på hva du ønsker med bildet, hvilken stemning du vil ha frem.
Jeg tror det ville gjort seg hvis du hadde lysnet bildet slik at det hviteste er på grensen. Så kunne du gjort pelsen noe mørkere igjen, men ikke så langt at den blir gjenngrodd.

Hunden bak gjør mye for bildet, hvis den ikke hadde vært der, hadde bildet blitt noe kjedelig i mine øyne. Men lurer på om den er litt for utydelig..blir ikke helt enig med meg der.

Når jeg ser på utsnitt en gang til her, så kunne jeg også tenkt meg et lite kutt i toppen, sammen med ett til høyre.

Mvh
Ivan
Aina s.
Herlig hundebilde !. Enig i kutt her, slik Ivan foreslår. Et par små cm til høyre (kutte busken der) og ca en cm i toppen. Veldig god dybde i bildet. Kan kanskje fremheves enda mer dersom du lysner litt på snøen på den forrerste hunden. Kanskje klone den øverste mest fremtredende lysflekken på den bakerste hunden ? Morsomt med rakkeren foran og den gapende bak.

Mvh Aina
Henrik H.
Spenstig bikkjemotiv. Meget god skarphet. Uenig i forslag høyrekutt. Tendensen midtstilling av hovedmotivet vil i så fall i mine øyne redusere livet i bildet. Ville heller klonet bort buskgreiene oppe til høyre og den horisontale "flekken" oppe mot høyre kant.De fremtrer nå forstyrrende. Forsøke marginal lysning av mørke toner i den fremre hunden - tydeligere nesebor kan være en indikator for fulltreff :-) HH
Avsluttet .
Syns det var fint jeg! :) Men som du sikkert husker så er ikke akkuratt jeg noe foto expert,hehe!!! Stå på H G ....
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu